Ingezonden persbericht


Go-ESI Europe introduceert TeamWork van dbMaestro in Europa

Amsterdam, 18 mei 2010 - Go-ESI Europe, een onderneming gespecialiseerd in het introduceren van innovatieve software aan IT managers, maakt bekend dat het TeamWork, de toonaangevende Database Change Management oplossing van dbMaestro, introduceert voor de Europese markt.

TeamWork vergroot in belangrijke mate de voordelen voor alle organisaties die een Software Configuration Management (SCM) proces volgen bij database ontwikkeling en de ontwikkeling van source code (broncode). Normaliter is database ontwikkeling een handmatig of op zijn best een halfgeautomatiseerde proces. Met TeamWork van dbMaestro wordt database ontwikkeling nu een integraal onderdeel van een gestructureerd SCM proces.

Ontwikkeld met ondersteuning van het Oracle Excellence Center, kan de database wereld met TeamWork eindelijk de voordelen proeven van SCM. TeamWork omvat een complete bibliotheek met database veranderingen wat voordelen biedt als veilige database ontwikkeling, een volledige audit trail (boekhouding), verhoogde productiviteit en de mogelijkheid tot een complete "rollback" bij onvoorziene problemen.

"In organisaties waar groepsgewijs ontwikkeld wordt, verhoogt TeamWork de kwaliteit van de projecten aanmerkelijk door veilige synchronisaties zonder verlies van programmeer code" aldus Hans van Stek, mede oprichter van Go-ESI Europe. "Dit resulteert in een lager risico en minder fouten bij het maken van wijzigingen in een productie omgeving. Het uiteindelijke resultaat is een hogere beschikbaarheid van de productie omgeving, verlaging van de ontwikkelkosten en een verbeterde gebruikerservaring."

Een recente Forrester studie bevestigt dat het door TeamWork geboden niveau van zichtbaarheid, controle en "compliance", in belangrijke mate verbetering brengt in de manier waarop ontwikkelteams and database beheerders met databases werken.

TeamWork is vanaf vandaag beschikbaar voor de Europese markt via Go-ESI Europe. Voor meer informatie over TeamWork en Go-ESI Europe kunt u contact opnemen met Hans van Stek via hans.van-stek@go-esi.com.

Over Go-ESI Europe

Go-ESI Europe is een Europese zusterorganisatie van het Amerikaanse Go-ESI LLC, een onderneming gespecialiseerd in het introduceren van innovatieve software aan IT managers. Go-ESI Europe wordt geleid door Anne-Mie Foucart en Hans van Stek die beiden hun sporen hebben verdient in de IT industrie. Go-ESI Europe heeft in Europa de volledige verantwoordelijkheid voor verkoop, marketing en ondersteuning om zodoende een goede en complete dienstverlening te kunnen bieden naar onze klanten. Volg go-ESI Europe op Twitter @goesi_europe en bezoek de web-site www.go-esi.com




Ingezonden persbericht