Persuitnodiging LHV Verkiezingsdebat woensdag 19 mei 2010

07/05/2010 16:12

Landelijke Huisartsen Vereniging (LHV)

Wat heeft de politiek over voor uw zorg? Hoe gaan eerste en tweede lijn zich tot elkaar verhouden? Blijven ze gescheiden of vloeien ze in elkaar over? Waar moet op bezuinigd worden, en waarin juist geïnvesteerd? Moeten patiënten extra gaan betalen voor een bezoek aan de dokter? Maakt marktwerking de huisartsenzorg beter of staat die de samenwerking te veel in de weg?

Over deze en andere vragen kruisen huidige en toekomstige Tweede Kamerleden de degens tijdens het LHV Verkiezingsdebat 2010, het eerste grote debat in opmaat naar de verkiezingen op 9 juni.

In debat gaan: Halbe Zijlstra (VVD), Anja Timmer (PvdA), Margreet Smilde (CDA), Michiel Verkoulen (D66), Henk van Gerven (SP), Esmé Wiegman-van Meppelen Scheppink (ChristenUnie), Jolande Sap (GroenLinks) en Fleur Agema (PVV).

Tijdens dit debat wordt de LHV-wachtkamerposter gepresenteerd. Deze poster, die wordt verspreid onder alle huisartsenpraktijken in Nederland, geeft patiënten in een oogopslag duidelijkheid over de inzet van de politieke partijen op het gebied van de gezondheidszorg. Uiteraard staat die inzet ook centraal tijdens het debat.

Het LHV Verkiezingsdebat 2010 wordt gehouden op woensdag 19 mei 2010 in de ontspannen en informele setting van café Rootz in Den Haag. Debatleider deze avond is Radio1-journalist Job Boot. Het debat begint om 18.00 uur en eindigt rond 20.00 uur. Vanaf 17.00 uur bent u van harte welkom voor een lichte en uiteraard gezonde avondmaaltijd.

U kunt zich aanmelden bij Dianne Paarhuis, hoofd Communicatie en Public Affairs van de Landelijke Huisartsen Vereniging (LHV), via d.paarhuis@lhv.nl Voor meer informatie kunt u haar bereiken op 06 25 51 99 68.





http://www.lhv.nl

http://www.lhv.nl