Gemeente Drechterland

12-5-2010
Wijkwandelingen Drechterland van start

Ga mee met de wijkwandeling in Hoogkarspel op 19 mei!

De eerste wandeling van 2010 is in Hoogkarspel. Wethouder Dirk Te Grotenhuis bezoekt op die dag met een groep bewoners hun wijk of dorp om te kijken hoe het staat met de openbare ruimte. De wethouder neemt de besproken punten van de wijkwandeling mee richting het college. Vervolgens besluit het college waar op korte termijn wat aan gedaan wordt.

Route
We starten om 19.00 uur vanaf de voorzijde van het gemeentehuis op het Raadhuisplein. Via de Streekweg en de Bernhardstraat lopen we naar de Mr Spigtlaan. Via het fietspad naar de Waterhoen, de Blauwe Reiger en via de Oeverloper naar de Binckhorst. Vanuit het nieuwbouw gebied kunnen we doorsteken naar de Streekweg en vandaar terug naar het Raadhuis. De wandeling eindigt rond 20.30 uur op het Raadhuisplein.

Iedereen is welkom!
De wandeling heeft natuurlijk alleen zin als er bewoners meegaan die vertellen wat ze goed vinden aan de wijk en wat voor verbetering vatbaar is. Vandaar dat we hier een oproep doen aan de inwoners van Hoogkarspel om mee te gaan op woensdag 19 mei aanstaande. Iedereen is welkom!

Aanmelden
We stellen het op prijs als u zich van tevoren aanmeldt. Dit kan door een mailtje te sturen aan de heer Bert Denekamp, E: b.denekamp@drechterland.nl of T: 0228- 352 352. U kunt dan ook doorgeven over welk onderwerp u het wilt hebben en/of waar u vindt dat de wandeling in elk geval langs moet.