FNV Bondgenoten

Presentatie `Uitzendkracht bij de belastingdienst'

Wat: Presentatie/overhandiging resultaten enquête `Uitzendkracht bij de Belastingdienst' aan de Belastingdienst. Wie: Enkele tientallen uitzendkrachten en FNV Bondgenoten bestuurder Mariëtte Patijn. Wanneer: Woensdag 19 mei om 12:15 uur. Waar: Op de stoep voor de Belastingdienst, Graadt van Roggeweg 500, Utrecht. Op woensdag 19 mei om 12:15 uur presenteert FNV Bondgenoten bestuurder Mariëtte Patijn de resultaten van een eind april gehouden enquête onder de uitzendkrachte n die werken bij de Dienst Toeslagen van de Belastingdienst. Zijn zij tevreden a ls uitzendkracht, of zouden zij liever vast werk hebben? Hoe zien zij hun toekom st?

Bij de dienst Toeslagen van de Belastingdienst werken 150 tot 200 uitzendkrachten. De resultaten worden gepresenteerd op de stoep voor de Belastingdienst. De uitzendkrachten krijgen daarbij tijdens de presentatie een lunch aangeboden.

FNV Bondgenoten wil `Gewoon Goed Werk' voor uitzendkrachten. Uitzendkrachten die eigenlijk vast werk doen (9 van de 12 maanden structureel) moeten een vast contract aangeboden krijgen. En voor gelijk werk moet gelijk loon betaald worden.