Deelgemeente Feijenoord Rotterdam

Wielerronde van Katendrecht heeft zijn missen

We weten nu welke meisjes de winnaar van de Wielerronde van Katendrecht gaan zoenen. Afgelopen maandag werden ze gekozen tijdens een heuse missverkiezing in Theater Walhalla.

Onder andere portefeuillehouder Marit van der Riet van deelgemeente Feijenoord zat in de jury. De missverkiezing was bedoeld voor meisjes uit Katendrecht die zichzelf durven presenteren. Cleo-Patria Vrouwenstudio Kaat Mossel deed de organisatie in samenwerking met Woonstad Rotterdam

Spektakel
De Wielerronde van Katendrecht belooft een spektakel te worden met veel attracties en optredens. Onder impuls van Grand Départ Rotterdam 2010 wordt deze legendarische wielerronde nieuw leven ingeblazen. Donderdag 27 mei is het zover.

Initiatiefnemers van de ronde zijn Ondernemersvereniging Katendrecht, Katendrechtse Bewonersorganisatie en Wielersport Promotie Rotterdam (WPR). Volgende week op deze pagina het complete programma.

Deze kanjers van meiden deden mee aan de verkiezing. Laura Gonzales en Shuwendra Josepa, 1e en 2e van links, werden gekozen tot rondemissen. (foto Rob Kamminga)