Gemeente Etten-Leur



Roode Looper voor Etten-Leurse ondernemers

De Roode Looper wordt op 26 mei uitgelegd in het Stadskantoor vanaf
16.30 uur tot 19.30 uur. Dit netwerkevenement biedt de mogelijkheid aan alle ondernemers uit Etten-Leur om op informele wijze met elkaar kennis te maken, kennis te nemen van elkaars bedrijfsactiviteiten of om bij te praten. Ondernemend Etten-Leur ontmoet Ondernemend Etten-Leur.

De Roode Looper wordt onder de Etten-Leurse ondernemers goed ontvangen. Er is behoefte om elkaar meerdere malen per jaar te ontmoeten. De ondernemers willen met elkaar bijpraten en kennis maken met de nieuwkomers. Bovendien zijn de ondernemers niet altijd op de hoogte van elkaars bedrijfsactiviteiten en mogelijkheden van business-to-business binnen onze gemeente. De Roode Looper is hiervoor het platform.

Alle uitnodigingen voor de Roode Looper zijn ondertussen verzonden. Heeft u geen uitnodiging ontvangen, maar bent u wel een Etten-Leurse ondernemer? Meldt u dan alsnog aan. Via de website www.roodelooper.nl kunt u zich inschrijven voor de bijeenkomst en het seminar. Want uiteraard bent ook u van harte welkom.

De vierde editie van dit evenement wordt mogelijk gemaakt door Gemeente Etten-Leur, PEP Events&Media, MKB Etten-Leur, Industriële Kring Etten-Leur, Kamer van Koophandel Zuidwest-Nederland.

Hierboven bij `zie ook' staat meer informatie over dit netwerkevenement.

Pinksterweekend

Raadsvergadering

Stadskantoor

Roosendaalseweg 4

4875 AA Etten-Leur
Tel: 14 076

info@etten-leur.nl