Federatie Opvang neemt afscheid van gewaardeerd directeur Ineke Smidt

19/05/2010 14:40

Federatie Opvang

Ineke Smidt, directeur van de Federatie Opvang, is door de PvdA-fractie voorgedragen als wethouder in de gemeente Almere. De Federatie Opvang feliciteert haar met deze benoeming.

Ineke Smidt heeft zich de afgelopen tien jaar met hart en ziel ingezet voor de maatschappelijke opvang, vrouwenopvang en beschermde woonvormen. De Federatie Opvang is haar daarvoor zeer dankbaar.

Grote verdiensten voor de opvang

Er zijn uiteraard gemengde gevoelens bij het bestuur, de leden en de medewerkers. "We verliezen in Ineke een enthousiaste en geweldige directeur die enorme verdiensten heeft voor de opvang.", zegt bestuursvoorzitter René Paas. "Voor ons is dat een verlies, maar we gunnen haar alle succes in Almere. De gemeente Almere krijgt er een krachtige bestuurder bij, die de publieke zaak en de positie van kwetsbare mensen een warm hart toedraagt."

De taken van Ineke Smidt bij de Federatie Opvang worden de komende periode waargenomen door de directie. De Vereniging start binnenkort een procedure om de vacature van bestuurder-directeur van de Federatie Opvang in te vullen.





http://www.opvang.nl