Gemeente Lopik

GEMEENTE Onderwerp: Nieuwe website VVV Lopik LOPIK
In april 2010 heeft het Groene Hart Bureau voor Toerisme (GHBT) de website www.vvvlopik.nl gelanceerd. Deze website is ontwikkeld in opdracht van de P gemeente Lopik, die graag wilde beschikken over een toegankelijk medium voor haar promotie als een aantrekkelijke bestemming voor recreanten en toeristen.
E
Het GHBT, voorheen VVV Het Groene Hart, heeft al lange tijd een belangrijke rol in het vermarkten van Lopiks toeristisch-recreatieve sector. Het GHBT heeft in R Lopik geen eigen vestiging, maar wel een folderpost in het gemeentehuis.

Sinds enkele jaren werkt de gemeente Lopik samen met de gemeenten Montfoort, Oudewater en IJsselstein en Stichting Struinen en Vorsen aan het promoten van S het gezamenlijk grondgebied, De Utrechtse Waarden, en het professionaliseren van de toeristisch-recreatieve sector. Inmiddels zijn veel recreatieondernemers aangesloten bij Struinen en Vorsen en het project Groene Hart kloppend Hart. De brochures en websites van deze initiatieven vormen goede marketingmiddelen B voor de ondernemers, de gemeente Lopik en De Utrechtse Waarden in het algemeen.

Toch bleef er behoefte aan een plaats op het wereldwijde web, waar het totale E Lopikse recreatieaanbod kon samenkomen; één website waarop alle voor toerist en recreant interessante informatie over accommodaties, horeca, de Lopikse geschiedenis, evenementen en overige activiteiten te vinden is, zonder dat deze wordt ondergesneeuwd door het overige aanbod uit de regio. De website R www.vvvlopik.nl voorziet vanaf nu in deze behoefte.

Wanneer u van mening bent dat er interessante informatie ontbreekt op deze website, dan kunt u dat kenbaar maken bij de gemeente Lopik. Contactpersoon is I Judith de Jong, e-mail judith.de.jong@lopik.nl, telefoonnummer 0348 559 986.

C Lopik, 19 mei 2010