Gemeente Ede

Nieuwsberichten

woensdag, 19 mei 2010

Inspraakavond Zoekzones Lunteren

Door: afdeling Communicatie - Elleke van de Pol

De gemeente Ede organiseert een inspraakavond over de conceptversie 'Nota van Uitgangspunten zoekzones wonen Lunteren'. Inwoners en belanghebbenden zijn van harte welkom op woensdagavond 26 mei van 19.00 tot 21.30 uur in het Westhoffhuis aan de Dorpsstraat 28 in Lunteren.

In de Nota van Uitgangspunten gaat de gemeente Ede onder andere in op het kader, de uitgangssituatie en de planning/fasering voor de invulling van de toekomstige woonlocaties in Lunteren. De Nota van Uitgangspunten is een belangrijke basis voor het verder uitwerken en ontwikkelen van de gebieden.

Programma inspraakavond

Tijdens de inspraakavond wordt de Nota van Uitgangspunten toegelicht door projectleider Adri Koch en stedenbouwkundige Rob Huizinga. De avond wordt geopend door Wethouder Roel Kremers. Na de pauze geven projectteamleden antwoord op vragen van bezoekers en is er de mogelijkheid tot inspraak op de Nota van Uitgangspunten via een formulier.

Inspraakprocedure

De conceptversie Nota van Uitgangspunten ligt met ingang van 20 mei 2010 vier weken ter inzage bij het Informatiecentrum Bouwen, Wonen en Milieu, Raadhuis De Doelen, Raadhuisplein 2 (ingang Achterdoelen) in Ede.

Meer informatie

Voor meer informatie over de zoekzones Lunteren of de inspraakavond kunt u contact opnemen met Adri Koch (projectleider ruimtelijke ontwikkeling gemeente Ede), telefoon (0318) 68 02 41, of via e-mail adri.koch@remove-this.ede.nl.