Ingezonden persbericht

Beter Horen organiseert oneindig concert

Doesburg, 19 mei - Ter gelegenheid van de opening van de nieuwe webwinkel organiseert hoorspecialist Beter Horen een eeuwigdurend interactief concert. Via Twitter en de website www.twitterinconcert.nl, kan iedereen een eigen muziekfragment samenstellen en zo een bijdrage leveren aan het oneindige concert. De belangstelling voor de site is groot en er zijn inmiddels honderden muziekfragmenten via de site gecomponeerd.

Beter Horen wil met dit unieke project het belang van goede gehoorbescherming benadrukken. Wie nu zuinig is op zijn oren, kan tot in de eeuwigheid genieten van de mooiste muziek en de beste concerten. 'Gelukkig wordt het belang van goede gehoorbescherming steeds meer erkend. Bij uitgaansgelegenheden en tijdens concerten worden tegenwoordig oordoppen verkocht. En dat kan nu ook eenvoudig via www.beterhoren.nl/oordopjes', aldus de organisator van het oneindige concert, Ester Renssen van Beter Horen.

Over Beter Horen
Beter Horen is met 250 verkooplocaties en circa 700 medewerkers de grootste audicienketen van Nederland. Dankzij het grote aantal winkels zit er altijd een vestiging in de buurt. Het hoofdkantoor is gevestigd in Doesburg. Marktleider Beter Horen heeft in Nederland een innoverende rol op het gebied van hooroplossingen en wil zich de komende jaren blijven concentreren op gehoorproblemen, zowel bij volwassenen als bij kinderen. Beter Horen geeft advies ten aanzien van preventie en van licht tot sterk gehoorverlies. Sinds 2001 maakt Beter Horen onderdeel uit van de Amplifon-groep, wereldmarktleider op het gebied van hooroplossingen. De Amplifon-Groep is sinds 27 november 2001 genoteerd aan de Milan Stock Exchange en heeft naast Nederland ook vestigingen in Italië, Amerika, Canada, Groot-Brittannië, Frankrijk, Zwitserland, Spanje, Portugal, Egypte, Hongarije en Duitsland.

Noot voor de redactie,