UNIT4 levert boekhoudpakket UNIT4 Multivers voordelig aan verenigingen
~ Official partner van KNVB steunt verenigingen met administratieve software en gratis training~

Sliedrecht, 19 mei 2010 - UNIT4 gaat het administratieve softwarepakket UNIT4 Multivers voordelig aanbieden aan verenigingen zonder winstoogmerk. Daarnaast kunnen verenigingen kosteloos boekhoudtrainingen volgen bij de bedrijfsoftwareleverancier.

De actie geldt voor alle soorten sport-, muziek- en andere verenigingen. Zolang de vereniging geen winstoogmerk heeft en gerund wordt door vrijwilligers, is het pakket (met een waarde van al gauw 8.000 euro) beschikbaar voor een symbolisch bedrag van 235 euro per jaar. Voor dat bedrag krijgen ze ook ondersteuning per telefoon of internet. Daarnaast kunnen clubleden die de boekhouding doen, kosteloos een training volgen die één keer per kwartaal plaats zal vinden.

Als verenigingen de voorkeur geven aan het online voeren van de administratie, biedt UNIT4 voor 65 euro per jaar extra UNIT4 Multivers Online. Dit online administratiepakket kan door één gelijktijdige gebruiker worden gebruikt. Hierdoor kunnen meerdere personen toegang krijgen tot de gegevens.

Fred Loos, Sales & Marketingmanager MKB bij UNIT4: "Elke vereniging, ook al bestaat die puur uit vrijwilligers, moet een ledenadministratie en boekhouding bijhouden. Met rekenmachine, op vellen papier of in MS Office moet periodiek het kasboek en de ledenadministratie bijgehouden worden. Hier gaat veel tijd in zitten, die een vrijwilliger vaak in zijn vrije uurtjes in de club steekt. UNIT4 Multivers biedt die vrijwilligers een makkelijke manier om de complete administratie in één keer te doen: de financiële, abonnementen- of ledenadministratie. "

Uit recent onderzoek van UNIT4 is gebleken dat relatief veel relaties van het bedrijf actief zijn als lid, bestuurslid en/of vrijwilliger binnen voetbalverenigingen. UNIT4 is onlangs een official partner geworden van de KNVB. Het aanbod van de bedrijfsoftwareleverancier aan het verenigingsleven past in de doelstelling om amateurverenigingen te ondersteunen met ICT-oplossingen en verbeteringen op het gebied van informatievoorziening.