Ingezonden persbericht

Onbeperkt toegang tot 1.000 Regus business lounges voor leden Priority Club® Rewards
Regus sluit partnership met InterContinental Hotels Group

IHG (InterContinental Hotels Group), de grootste hotelonderneming ter wereld, en Regus, wereldwijd de grootste aanbieder van innovatieve werkplekoplossingen, kondigen vandaag een partnership aan. De 48 miljoen leden van IHG's Priority Club Rewards (PCR) ontvangen een gratis jaarlidmaatschap van het Regus Businessworld gold programma. Met de Regus Businessworld gold kaart hebben professionals nu toegang tot meer dan 1.000 business lounges in 450 steden wereldwijd.

Leden van Priority Club Rewards kunnen punten verzamelen en vervolgens gebruiken in meer dan 4.400 IHG hotels wereldwijd, waaronder Crowne Plaza en Holiday Inn. Dankzij het partnership met Regus krijgt ieder PCR-lid nu 30.000 PCR-punten en een maand gratis bij het huren van een privé-kantoor en 10.000 punten en een maand gratis bij het gebruik van een van de Virtual Office programma's van Regus.

Lincoln Barrett, vicepresident Guest Marketing van IHG: "Wij zijn voor onze 48 miljoen leden van Priority Club Rewards altijd op zoek naar innovatieve manieren om punten te verdienen en te benutten. Deze samenwerking met Regus biedt onze trouwste klanten toegang tot meer plekken om te werken wanneer zij op reis zijn en zij worden met hun verblijf bovendien beloond in de vorm van extra PCR-punten."

Mark Dixon CEO van Regus: "Veel leden van Priority Club Rewards zijn professionals die voor hun werk regelmatig reizen. Zij worden daardoor geconfronteerd met de uitdaging om productief en comfortabel te blijven terwijl ze onderweg zijn. Regus biedt de leden nu toegang tot een professionele werkomgeving, waar ze kunnen werken, vergaderen en netwerken, of gewoon kunnen ontspannen tussen afspraken door."

"Het is een natuurlijke partnership die laat zien dat wij begrijpen hoe onze klanten leven. De wereldwijde aanwezigheid en kwaliteit van Regus is een perfecte match met IHG en Priority Club Rewards", aldus Dixon.

Over Regus
Regus plc (LSE:RGU) is wereldmarktleider op het gebied van innovatieve werkplekoplossingen. Regus beschikt over producten en diensten die uiteenlopen van volledig ingerichte kantoorruimtes, tot professionele vergaderruimten, business lounges en het grootste netwerk van studio's voor videoconferentie. Regus biedt een nieuwe manier aan van werken, of dit nu van thuis uit, onderweg of vanuit een kantoor is. Naast klanten als Google, GlaxoSmithKline en Nokia bedient Regus duizend groeiende kleine en middelgrote ondernemingen, die hun kantoor- en werkplekbehoeften uitbesteden aan Regus. Daardoor kunnen zij zich focussen op hun core business.

Meer dan 500.000 klanten profiteren elke dag van de faciliteiten die Regus aanbiedt op 1.000 locaties, in 450 steden in 80 landen. Het stelt individuen en ondernemingen in staat om te werken waar, hoe en wanneer zij dat willen. www.regus.nl / www.regus.presscentre.com

Noot voor redacties