Ingezonden persbericht


Persbericht: Nu al kiezen voor Nadya van Putten

Met nog drie weken te gaan voor de Tweede Kamerverkiezingen, lanceert GroenLinks kandidate Nadya van Putten vandaag officieel haar campagnewebsite. Op Nadya.nl is een speciaal onderdeel ingericht als online campagnecentrum. Sympathisanten, geĂŻnteresseerden en vrijwilligers vinden hier het laatste nieuws over de campagne en materiaal om zelf mee aan de slag te gaan.

De eerste echte campagnedag brengt Nadya door in Vlaardingen. In de loop van de dag ontmoet zij leden van het Vlaardingse Antilliaans Beraad en brengt zij een bezoek aan Vele Vlaardingers Een Huis. Bovendien is er een gesprek gepland met Burgemeester Tjerk Bruinsma.

's Avonds treedt Nadya in debat in De Lijndraajer. Ze zal een inleiding houden waarin een aantal belangrijke GroenLinks-standpunten aan de orde komen. Zo worden onder andere "Integratie en Emancipatie" en "Bevordering van de sociale samenhang in de wijken en maatschappelijke participatie" aan de orde gesteld.

Donderdag vervolgt Nadya haar campagne in Amsterdam Zuid Oost. Ook hier zal ze in contact treden met bewoners en lokale organisaties. Foto's en verslagen van al deze activiteiten zijn vervolgens weer terug te vinden op Nadya.nl



Ingezonden persbericht