Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Alliance Consulting België sluit zich aan bij het Open Text partner program for SAP Competence

Hoofddorp/Wavre - 19 mei 2010 - Alliance Consulting, gespecialiseerd in de implementatie van SAP Software, is per 1 april 2010 toegetreden tot het partner program for SAP Competence van Open TextTM Corporation, wereldwijd een toonaangevende leverancier in enterprise content management (ECM) oplossingen. Toetreding betekent dat Alliance Consulting 'SAP Invoice Management by Open Text' intensief gaat inzetten om zowel grote organisaties als bedrijven binnen het MKB nog beter te kunnen ondersteunen bij het automatiseren en optimaliseren van hun factuurverwerkingsprocessen.

Alliance Consulting combineert marktleiderschap in België, Luxemburg en Frankrijk in het implementeren van SAP software binnen grote organisaties en het Midden en Kleinbedrijf (MKB), met uitgebreide kennis van financiële processen en Accounts Payable trajecten. Ook het MKB heeft te maken met grote hoeveelheden facturen, niet alleen voor de in- en verkoop van producten, maar ook ten aanzien van winkeluitrusting, onderhoud, marketing, prijslabels. Aangezien de inkoop zowel centraal als vanuit de vestigingen is geregeld, neemt het verifiëren van facturen veel kostbare tijd in beslag. Het gebruik van SAP Invoice Management by Open Text levert een flinke tijd- en kostenbesparing op.

Véronique Permentier, Finance Solutions Expert bij Alliance Consulting "Als officiële SAP partner krijgen wij externe softwareoplossingen voorgesteld door SAP die we zelf altijd grondig evalueren. SAP Invoice Management by Open Text kwam zeer sterk uit de evaluatie. Het product is uitstekend ontwikkeld en voldoet aan hoge kwaliteitseisen. In combinatie met onze uitgebreide ervaring op het gebied van Accounts Payable trajecten zien wij naast de kostenvoordelen en efficiency voor grotere organisaties met veel facturen, zeer veel potentie voor het MKB. "

Ingrid Bosman, Country Manager Benelux van Open Text ziet belangrijke toegevoegde waarde in de samenwerking met Alliance Consulting. "De jarenlange ervaring van Alliance Consulting in het optimaliseren van bedrijfsprocessen met behulp van SAP workflow, zeker op het gebied van Vendor Invoice Management, maken hen tot een waardevolle implementatiepartner. Bovendien hebben wij een partner als Alliance Consulting nodig om de zeer snelle groei van het aantal verkochte SAP Invoice Management by Open Text oplossingen optimaal te kunnen ondersteunen."

Open Text International BV ­ Zuidtoren, Taurusavenue 15, 2132 LS Hoofddorp; Telefoon: +31 (0)23 5652333

Alliance Consulting, Einstein Avenue 6, B-1300 Wavre, Telefoon: +32(0)10 48 01 90

Over Alliance Consulting
Alliance Consulting, onderdeel van de Alliance Group, is gespecialiseerd in de implementatie van SAP Software en heeft vestigingen in België, Luxemburg en Frankrijk. Vanaf de behoefteanalyse en gedetailleerd ontwerp tot ontwikkeling, parametrisatie, operationeel change management, en tenslotte gebruikersondersteuning en onderhoud. Alliance Group is een SAP-partner en lid van Sapience, de Belgische vereniging van SAP-gebruikers. Samen met de consulenten, waarvan een groot deel aandeelhouder is, heeft Alliance Group een reeks waarden vastgelegd die de organisatie en de evolutie van het bedrijf verder vorm zullen geven. Meer informatie is te vinden op: www.allianceconsulting.be

Over Open Text
Open Text, softwareleverancier en marktleider op het gebied van Enterprise Content Management (ECM), helpt organisaties bij het beheren van hun zakelijke content en het genereren van meerwaarde hieruit. Open Text beschikt over twee decennia aan expertise ter ondersteuning van 50 miljoen gebruikers in 114 landen. In samenwerking met onze klanten en partners brengen wij toonaangevende Content ExpertsTM bijeen om organisaties te helpen bij het vastleggen en behouden van corporate geheugen, verhoging van de merkwaarde, automatiseren van processen, beperken van risico's, compliance beheer en verbetering van het concurrentievermogen. Meer informatie is te vinden op www.opentext.com

Voor redactionele informatie: