Ingezonden persbericht


Persbericht:
Amsterdam, 19 mei 2010

Jimmy Alter via narrowcaster TENQ op middelbare scholen

Muziekcommunity Jimmy Alter start vandaag een samenwerking met narrowcaster TENQ. Via het netwerk van TENQ houdt Jimmy Alter 280.000 Nederlandse scholieren wekelijks op de hoogte van de leukste feiten en nieuwtjes uit de alternatieve popmuziek.

TENQ bestaat uit een strak vormgegeven waterapparaat met een ingebouwd beeldscherm. Met een dagelijks wisselende uitzending communiceert TENQ met 280.000 jongeren op 350 scholen door heel Nederland. TENQ wordt mede mogelijk gemaakt dankzij gesponsorde boodschappen van adverteerders.

In een programma dat elke 15 minuten voorbij komt, brengt Jimmy Alter een snel overzicht van muzieknieuws, -weetjes en -roddels. Naast de bestaande online kanalen en het Jimmy Alter Mini-Magazine dat elke kwartaal verschijnt, breidt het multimediale muziekplatform het bereik aanzienlijk uit met de nieuwe samenwerking.

TENQ is een initiatief van Stichting WaterWijs. WaterWijs plaatst sinds 2006 TENQ waterkoelers op middelbare scholen in de strijd tegen overgewicht onder jongeren. www.tenq.nl

Jimmy Alter is de community voor nieuwe en alternatieve muziek. Jimmy Alter betrekt jonge muziekliefhebbers actief bij het verslaan van nieuws, concerten en festivals. www.jimmyalter.nl

---------------------------