Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

VERNIEUWDE KINK FM APP VOOR IPHONE NU GRATIS TE DOWNLOADEN

Hilversum, 19 mei 2010 | Vanaf nu kunnen Kink FM-luisteraars met de totaal vernieuwde Kink FM App via iPhone naar hun favoriete radiostation luisteren. Ook kunnen ze met deze vernieuwde app onder meer de Kink 40 bekijken en naar de themakanalen Kink ClassX en Kink Aardschok luisteren. De Kink FM App is gratis te downloaden via kinkfm.com en de iTunes Store.

Kink FM is vanaf vandaag ook te beluisteren via de iPhone. De totaal vernieuwe gratis App zorgt ervoor dat de luisteraars het radiostation met de betere pop- en rockmuziek nu op iedere gewenste locatie kunnen beluisteren. Daarnaast kunnen gebruikers van de Kink FM App ook de Kink 40 bekijken, het laatste Kink FM popnieuws lezen en de themakanalen KinkClassX en Kink Aardschok beluisteren. Als extra feature kunnen luisteraars de namen van hun favoriete nummers die ze op Kink FM horen in een lijstje zetten, waardoor ze in één oog opslag kunnen zien welke nummers zij nog moeten kopen.

De spiksplinternieuwe Kink FM App is ook te gebruiken op iPad en iPod Touch van Apple. De Kink FM App is gratis te downloaden via kinkfm.com en de iTunes Store.

KINK FM
KINK FM draait 24 uur per dag de betere pop- en rockmuziek. Op KINK FM hoor je dj's als Martijn Biemans, Henk Kanning, Nando Kok, Diederik van Zessen, Mark van der Molen, Metha de Vos en Jan Douwe Kroeske. KINK FM is in heel Nederland via de kabel, kinkfm.com, mobiele telefoon en satelliet te ontvangen. Via kinkfm.com kun je KINK TV bekijken maar ook luisteren naar de online radiostations KinkClassX, met 24 uur per dag een reis door de popgeschiedenis, en Kink Aardschok, met non-stop hardrock en metal.

KINK FM is onderdeel van de V-Ventures.

Noot voor de redactie |