Persbericht

Kingston Technology Europe introduceert nieuwe Nederlandstalige consumentenwebsite

Amsterdam, 19 mei 2010 - Kingston Technology Europe Ltd, een onderdeel van Kingston Technology Corporation, 's werelds grootste onafhankelijke producent van geheugenproducten, introduceert zes lokale websites van haar consumentenwebsite http://www.rememberkingston.com/nl. Naast de Nederlandse versie is de website ook beschikbaar in het Frans, Duits, Italiaans, Pools en Spaans. De website biedt wedstrijden met leuke prijzen, productinformatie over verschillende geheugens, tips en trucs en nog veel meer.

Met deze website wil Kingston consumenten informeren over hoe ze meer uit hun geheugen kunnen halen zodat zij voldoende geïnformeerd zijn om een afgewogen aankoopbeslissing te maken.

"De website is een handige portal voor consumenten om meer te weten te komen over geheugentechnologie en hoe ze hun apparaten kunnen optimaliseren", zegt Sander Thiele, business development manager Benelux retail bij Kingston Technology. "Een gemiddelde consument heeft talloze apparaten die geheugen nodig hebben, denk hierbij aan telefoons, camera's, laptops en PDA's. We willen het voor hen gemakkelijker maken om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen en consumenten op een duidelijke manier advies geven. Met de tips op de website moet het een stuk gemakkelijker worden om het optimale uit de verschillende apparaten te halen."

rememberkingston is een gebruiksvriendelijke website waarop gemakkelijk te navigeren is. Het maakt technologie toegankelijk voor iedere consument, van de hardcore gamer tot de normale gebruiker. Regelmatig wordt de inhoud bijgewerkt met video's, wedstrijden, tips, data voor evenementen en nieuws waardoor de website interessant en vernieuwend blijft.

"De website is een ontmoetingplaats voor iedereen die snel antwoorden wil vinden op vragen met betrekking tot geheugentechnologie", zegt Thiele. "Het is een interessante en onderhoudende website en door de wedstrijden die erop te vinden zijn, kan een bezoekje nog eens extra rendabel zijn."

Kijk op de nieuwe consumentenwebsite van Kingston voor nieuws, wedstrijden en nuttige tips: http://www.rememberkingston.com/nl.