Kinderen presenteren zelfgemaakte theatervoorstelling bij PodiumBloos


BREDA, 20100512 -- Op woensdag 19 mei presenteren de kinderen van de tweede editie van CTRL-F hun 'Taaalentensjoow' bij PodiumBloos. Samen met Theatercollectief NOKI hebben zij 16 middagen aan deze voorstelling gewerkt. De kinderen hebben alles zelf bedacht, gemaakt en gespeeld. 'De Taaalentensjoow' bestaat uit bijzondere, ontroerende, verrassende en spannende acts. Met onder andere: Charlie Chaplin en zijn vrouw, Liesje de vis, de jongen die niet meer naar school wilde, een reis naar Spanje, echte cheerleaders en nog veel meer!

De kinderen van CTRL-F willen alle bezoekers van de voorstelling ook nog even waarschuwen: al een tijdje horen zij vreemde geluiden bij PodiumBloos en af en toe raken er kinderen zoek. Er is iets niet pluis... Toch hebben ze besloten de voorstelling gewoon door te laten gaan. The `Sjoow' must go on! De kinderen spelen door, zij zijn niet bang en geloven al helemaal niet in spoken! Jij wel?

Kindertheaterwerkplaats CTRL-F is een project van PodiumBloos aan de Speelhuislaan te Breda. Kinderen tussen de 7 en 12 jaar krijgen hier gelegenheid om aan een eigen voorstelling te werken en zo ervaring op te doen met de theaterwereld. Theatercollectief NOKI, bestaand uit Kim Geerts (beeldend kunstenares en theatervormgeefster) en Naomi Vermeulen (theatermaakster en-docente), begeleidt hen bij dit proces. Inmiddels hebben er twee succesvolle edities van CTRL-F plaatsgevonden en in de herfst van 2010 volgt een derde editie. Hiervoor kan je je al aanmelden via info@podiumbloos.nl. Voor meer informatie kan je bellen naar 076-5720805.

www.podiumbloos.nl
www.noki.webklik.nl

Datum: Woe 19 Mei 2010
Aanvang: 17:00 uur
Entree: kinderen gratis, volwassenen ¤5





Ingezonden persbericht