Netflex ontvangt Europese Novell Top Partner Award


Partner of the Year for End-User Computing

SLIEDRECHT, 20100519 -- Netflex BV, ICT dienstverlener en Novell Platinum Partner, heeft tijdens de Novell EMEA Partner Summit, onderdeel van Novell BrainShare, een Top Partner Award gekregen. Netflex mag zich een jaar lang Novell Partner of the Year for End-User Computing noemen. Deze prijs is de erkenning voor het commitment dat Netflex heeft laten zien in de samenwerking met Novell gedurende het afgelopen jaar.

De Top Partner Awards zijn uitgereikt aan een klein aantal partners verspreid over heel EMEA. Deze partners hebben bewezen hun klanten te koesteren, samen met Novell als één team gedeelde doelstellingen te behalen, meerwaarde voor klanten te creëren en afspraken na te komen of te overtreffen.

Javier Colado, President & General Manager en Dan Veitkus, Vice President & General Manager Channels & Alliances, Novell EMEA hebben de awards gisterenavond overhandigd. Dit vond plaats tijdens een feestelijke bijeenkomst als afsluiting van de eerste dag van Novell BrainShare in Amsterdam, waar de EMEA Partner Summit deel van uitmaakt.

Natuurlijk was er ook waardering uit Nederland voor de Partner of the Year End-User Computing. "Wij feliciteren Netflex met het behalen van deze Top Partner Award. Deze Europese erkenning voor de prestaties van een Nederlandse partner mag terecht als opsteker worden beschouwd", aldus Mark-Peter Mansveld, Director Data Center & End-User Computing Benelux. "Netflex heeft het afgelopen jaar laten zien dat het in staat is om met Novell prima resultaten te behalen. En dat dat heel goed combineert met het centraal stellen van de wensen van de klant."

Netflex is de enige Novell Partner in Nederland die een Europese Top Partner Award heeft ontvangen. Marko Elderson, Sales Manager van Netflex is trots: "Als enige Nederlandse partner hebben we een Europese award gekregen! Streven van ons bedrijf is om met onze mensen en met de mogelijkheden die de technologie ons biedt, een positief visitekaartje in de markt waarin wij acteren achter te laten. Novell heeft dat ook internationaal op waarde geschat, zoals blijkt uit de toekenning van deze prijs."

Over Netflex BV
Netflex in Sliedrecht is een ICT dienstverlener. Het bedrijf is in 1999 opgericht en is gespecialiseerd in het samenbrengen van de meest complexe netwerken tot één flexibel net. Eenvoudig en veelzijdig in gebruik. De enthousiaste en gecertificeerde Netflex medewerkers adviseren, schrijven en implementeren voor bedrijven oplossingen die passen als een handschoen. Op basis van dienstverlening in de vorm van consultancy, projecten, detachering en maintenance & support biedt Netflex oplossingen op het gebied van virtualisatie, verschillende besturingssystemen, identity management en security, workspace en collaboration en server based computing. Netflex heeft vele jaren ervaring met complexe netwerkomgevingen en is gecertificeerd als Novell CNA, CNE, MCNE en Microsoft MCSE. Netflex is Novell Platinum Partner en is specialist in de implementatie van Novell's eDirectory Services, ZENworks, SUSE Linux en GroupWise. Meer informatie: www.netflex.nl .





Ingezonden persbericht