Ingezonden persbericht


Rotterdam, 19 mei 2010

SPANNENDE DAGEN VOOR WATT

WATT is blij dat wethouder Rik Grashoff vaart wil maken met de definitieve oplossing van de problematiek van WATT. De precieze omvang van de financiële problemen en de geluidsoverlast is sinds enige tijd bekend. Beide problemen komen voornamelijk voort uit de boedel en schulden die de huidige organisatie (voorheen WaterFront en What's Live) overnam van de vorige eigenaren.

Dit jaar heeft WATT positieve resultaten en bezoekcijfers geboekt. Wij hebben vertrouwen dat onze organisatie vorm kan geven aan het poppodium dat Rotterdam verdient, mits een oplossing voor bovenstaande problematiek gevonden wordt.

WATT is verheugd dat betrokken partijen op hoofdlijnen tot een mondeling akkoord gekomen zijn, waarvan de details nog moeten worden uitgewerkt. Hierover verwachten wij dinsdag aanstaande uitsluitsel te kunnen geven.

Zoals het er nu naar uit ziet, zal het pand van WATT een intensieve verbouwing ondergaan om de geluidsproblematiek definitief en duurzaam op te lossen. We kijken er naar uit om in een geluidsdicht en bruikbaar pand ons programma aan Rotterdam te laten zien en horen.

www.watt-rotterdam.nl


Noot voor redacties

>>> Noot voor de redactie /