Politie Zeeland


---


Z-932-2010 Rijbewijs ingenomen van roekeloze motorrijder, Terneuzen
Door de politie is woensdag het rijbewijs ingenomen van een 32-jarige motorrijder uit Terneuzen omdat hij door zijn agressieve rijstijl andere weggebruikers in gevaar bracht.
Tussen 15.30 en 16.00 uur reed de motorrijder over de Tractaatweg komende uit de richting van de grensovergang bij Zelzate. Eerst haalde de motorrijder een personenauto links in waarbij hij tussen de auto en een verharde middenberm doorreed.
Ter hoogte van Westdorpe haalde hij een vrachtauto en enkele personenauto's in terwijl een tegenligger naderde. Tijdens het inhalen van de laatste auto reed de motorrijder tussen dit voertuig en de tegemoetkomende auto in. Op dat moment reden er dus drie voertuigen naast elkaar.
Omdat de 32-jarige motorrijder door zijn agressieve rijstijl andere weggebruikers in gevaar had gebracht, werd hij aan de kant gezet. In overleg met de officier van justitie werd zijn rijbewijs ingenomen.

De politie in Terneuzen is op zoek naar weggebruikers die meer informatie kunnen verstrekken over het rijgedrag van deze motorrijder die reed op een opvallend, gele motorfiets. Zij kunnen contact opnemen met 0900-8844.

Z-933-2010 Auto in de sloot, Biervliet
Op de Isabellaweg is woensdag een 66-jarige man uit Sas van Gent met zijn auto in de sloot beland. De man raakte daarbij bekneld en moest door brandweerpersoneel uit zijn auto worden bevrijd. Daarna werd hij met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis in Terneuzen.
Het ongeluk gebeurde rond 16.00 uur. De automobilist reed over de Isabellaweg, richting Philippine. Ter hoogte van de driesprong verloor hij de macht over het stuur waarna de auto rechtop in een sloot tot stilstand kwam. De auto raakte bij het ongeval total loss. Door het ongeluk is de weg ter plaatse enige uren afgesloten geweest.





Politie Zeeland