Natural Yoga: duurzaamheid komt van binnen


NOORD HOLLAND, 20100519 -- Drie meiden met een missie. Van juni t/m september zijn yogadocenten Noëlle Sterk, Chantal van der Meij en Sacha Hettema wekelijks te vinden op verschillende stranden en parken in Amsterdam en omstreken. Vijftien weken lang vragen zij onder de noemer "Natural Yoga" aandacht voor het thema duurzaamheid.

"Veel mensen denken bij duurzaamheid aan iets "noodzakelijks" waar je iets voor op moet offeren". Maar wij bedoelen iets dat van binnen uit komt en juist heel natuurlijk aanvoelt", aldus yogadocente Noëlle Sterk. "Vanuit innerlijke balans is het makkelijker om bewuste keuzes te maken. Anders zie je het nut er niet van in of je leeft met het idee dat je eerst voor jezelf moet zorgen. Maar dat is nu precies de boodschap van Natural Yoga: zorg goed voor jezelf én voor de natuur. Dat deze twee dingen juist samengaan, willen wij proberen mee te geven aan de mensen die zich deze zomer aanmelden.

Wil je ook een bijdrage leveren? Natural Yoga brengt yoga in de natuur bij jou in de buurt!

Wekelijks:
Dinsdag 10.00-11.30 Offshore, Bergen aan Zee
Vrijdag 10.00-11.30 Blijburg, Amsterdam
Vrijdag 10.00-11.30 Vondeltuin, Amsterdam
Zaterdag 10.00-11.30 Aloha, Wijk aan Zee
Zondag 10.30-12.00 Westerpark, Amsterdam
Zondag 10.30-12.00 Azzurro, Zandvoort
Zondag 10.30-12.00 Strandopgang, Castricum

Specials:
Kijk op www.naturalyoga.nl waar Natural Yoga nog meer is deze zomer

Voor iedere deelnemer euro doneert Natural Yoga een boom aan het project Plant a Billion van The Nature Conservancy. Doelstelling is 1.000 bomen te laten planten in het regenwoud van Brazilië. Dit project zorgt voor schoon drinkwater voor miljoenen mensen, schept banen voor de lokale bevolking en ... het geeft de aarde weer lucht.





Ingezonden persbericht