Ingezonden persbericht


Vereniging van Internaatbeheerders van het GO! organiseert INTERNATENDAG

Op woensdag 19 mei 2010 wordt Recreatiepark De Lilse Bergen te Lille-Gierle overspoeld door zo'n 3000 leerlingen en begeleiders uit de internaten van het GO! onderwijs van de Vlaamse Gemeenschap. Het is een dag voor alle internen van het gewoon en buitengewoon basis- en secundair onderwijs. Er wacht hen een namiddag met tal van leuke activiteiten waaronder een parcours zintuiglijke waarneming. Er is ook een podiumgebeuren met muziek en dans.

BIGO, de Vereniging van Internaatbeheerders van het GO!, organiseert op woensdag 19 mei 2010 de 6e editie van de GO! Internatendag. Het evenement is meer dan alleen een aangename doenamiddag voor de internen, het draagt ook bij aan de positieve uitstraling van de GO! internaten.

Na de geslaagde edities van vorige jaren, worden de internen deze keer verwacht in het Recreatiepark De Lilse Bergen te Lille-Gierle (nabijTurnhout). Er zal heel wat te beleven zijn. Er is een uitgebreid programma met sportieve activiteiten als trampolinespringen, ritjes met gocarts, minigolf en waterfietsen. De internen kunnen ook hun zintuigen laten prikkelen op het parcours 'zintuiglijke waarneming', met onder meer paraboolspiegels en een draaikolk.

Verder is er een podium met muzikale omlijsting die verzorgd wordt door Deejays Erwin De Nul en Steven Dillen van MNM. Van op het podium worden er ook zumbasessies gegeven.

De deelnemende internen kunnen via loting een Wii winnen voor hun internaat.

De ontvangst start om 13 uur, de activiteiten starten om 13.30 uur en het einde is voorzien om 17.30 uur. De plaats van het gebeuren is het domein van De Lilse Bergen, Strandweg 6 te 2275 Lille-Gierle.




Ingezonden persbericht