Ingezonden persbericht


Persbericht

Ken jij een held?

Ken jij een held? Zet dan nu jouw held in het zonnetje! De Landelijke StichtingTegenZinloosGeweld (LSTZG) roept sport,- en buurtverenigingen, scholen, bedrijven en gemeenten op om hun held(en) in het zonnetje te zetten met een HeldenMoed-onderscheiding. Onderscheiden Helden kunnen zich vervolgens bij de LSTZG aanmelden en krijgen de aandacht die zij verdienen.

Wie is een held?
Een held is iemand die altijd voor anderen klaar staat. Mensen die belangeloos helpen en activiteiten ondernemen voor het buurthuis of de sportvereniging. Jongeren die de Moed hebben om niet meer deel te nemen aan terroriserende groepsactiviteiten. Mensen die het opnemen voor iemand die hulp nodig heeft. Mensen die op vrijwillige basis hun steentje bijdragen aan het verbeteren van hun leefomgeving. Zij hebben Moed... HeldennMoed.

HeldenMoed-pakket
Een HeldenMoed-pakket kan iedereen bestellen. Voor sport,- en buurtverenigingen, scholen, bedrijven, gemeenten...iedereen! Een HeldenMoed-pakket (¤ 55,,-) bestaat uit een onderscheiding, een oorkonde, 2 Moed-polsbandjes, 25 lieveheersbeestjesstickers en 3 wervingposters. Daarnaast is een handleiding bijgevoegd met voorbeelden, mogelijkheden en tips om zelf eenvoudig een HeldenMoed-verkiezing en/of uitreiking te organiseren.

Helden worden zichtbaar!
Alle onderscheiden helden kunnen zich aanmelden via contact@moed.nl. Met een foto en reden van waardering worden onze helden als positief voorbeeld op de website www.moed.nl geplaatst.

Landelijke StichtingTegenZinloosGeweld (LSTZG)
Sinds de oprichting (1997) heeft de LSTZG met uiteenlopende initiatieven mede geïnvesteerd om pestgedrag, agressie en geweld meer bespreekbaar te maken en tegen te gaan. Hoofdzakelijk met succesvolle educatieprojecten in het onderwijs, maar ook door samenwerking met vele gemeenten en het tot stand brengen en ondersteunen van acties in woonwijken, buurthuizen en op sportverenigingen. De LSTZG staat synoniem voor Moed. Het woord Moed is gekoppeld aan het lieveheersbeestje en aan de doelstellingen en activiteiten van de stichting. Verbeter je eigen leefomgeving... Moed!

Noot voor de reactie:

Landelijke StichtingTegenZinloosGeweld
Postbus 359
2200 AJ Noordwijk

Contactpersoon: Bart Wisbrun
Tel: 071 3672200
Mobiel: 06 547 67 060
E-mail: bart@moed.nl

www.moed.nl