Ingezonden persbericht



- PERSBERICHT -

Bestel je eigen, unieke kunstwerk in slechts enkele clicks

Laat Kunstis.com je verassen met moderne & betaalbare kunst!

Hilversum, 19 mei 2010 - Lastig om iets unieks voor aan de wand te vinden dat ook nog eens past bij je interieur? Heb je genoeg van het struinen langs dure galerieën of weer een kunstwerk te halen bij de kunstuitleen, dan heeft Kunstis.com dè oplossing! Met slechts enkele muisklikken kies je hèt kunstwerk voor boven je bank of verfraai je je kantoor met een indrukwekkend kunstwerk dat precies bij jou past!

Je haalt spetterende kunst in huis met Kunstis.com dè online kunstgalerie die je niet mag missen. Via www.kunstis.com heb je 24 uur per dag toegang tot de meest kleurrijke en moderne schilderijen van diverse aanstormende kunstenaars. Voor jong en oud, voor elk wat wils. Het is toegankelijk en betaalbaar dus verras je vrienden en relaties eens met een cadeaubon van Kunstis.com en laat hen zelf het Kunstis gevoel ervaren.

Kunst op maat
Kunstis.com levert in samenwerking met haar kunstenaars ook maatwerk aan. Kunst passend bij de huisstijl van je bedrijf of bij de kleuren van je woning. Laat je inspireren door de vele uiteenlopende mogelijkheden. Van schilderijen en muurschilderingen tot objecten. Heb je eenmaal een kunstwerk gekozen, dan komt Kunstis.com het werk persoonlijk afleveren.

Over Kunstis.com
Het concept Kunstis.com is in 2009 geboren. Wie ooit dacht dat schilderijen oubollig en duur zijn heeft het mis en Kunstis.com toont dit aan. Jonge opkomende kunstenaars maken, op hun geheel eigen wijze, werken door het gebruik van diverse technieken van kwast tot mixed media. Dat kunst niet duur hoeft te zijn mag duidelijk zijn, Kunstis.com biedt kunst variërend in prijs en al vanaf 100 euro! Het aanbod is enorm dus wacht niet langer en ervaar het zelf op Kunstis.com.


- EINDE PERSBERICHT -

Noot aan de redactie,