Thunderbird Resorts Inc.: Interim Management Statement Eerste Kwartaal 2010

PANAMA, REPUBLIEK PANAMA -- (MARKETWIRE) -- 05/18/10 -- Thunderbird Resorts Inc. ("Thunderbird") (FRANKFURT: 4TR)(EURONEXT: TBIRD) kondigt aan dat het Interim Management Statement ("IMS") voor het eerste kwartaal van 2010 is ingediend bij de Euronext Amsterdam door NYSE Euronext ("Euronext Amsterdam") en de Nederlandse Autoriteit voor Financiële Markten ("AFM"). Als Aangewezen buitenlandse emittent onder de Canadese effectenwetgeving heeft deze IMS als doel conform te zijn met de voorschriften en reglementeringen van de AFM en Euronext Amsterdam.

Beschikbaarheid van Documenten

Kopieën van de IMS in het Engels zijn kosteloos beschikbaar op het bedrijfskantoor van de Groep in Panama en in de kantoren van onze en in de kantoren van onze lokale betalingsgemachtigden ING Bank N.V., van Heenvlietlaan 220, 1083 CN Amsterdam, Nederland (tel: +31 20 7979 398, fax: +31 20 7979 607, email: iss.pas@mail.ing.nl) en ze zijn beschikbaar op de website van de Groep www.thunderbirdresorts.com. Kopieën zijn ook beschikbaar op de website van SEDAR www.SEDAR.com en op de site van Euronext Amsterdam op www.euronext.com.

OVER HET BEDRIJF

Wij zijn een internationale leverancier van merk casino en horeca diensten, toegespitst op markten in Midden-Amerika, Zuid-Amerika, Zuidoost-Azië, India en Oost-Europa. Onze doelstelling is "uitzonderlijke ervaringen creëren voor onze gasten". Aanvullende informatie over de groep is beschikbaar op de website op www.thunderbirdresorts.com.

Waarschuwing: dit communiqué bevat een aantal verklaringen die over de toekomst gaan binnen de betekenis van de effectenwetgeving en regelgeving van uiteenlopende internationale, federale en staat rechtsgebieden. Alle verklaringen, anders dan verklaringen van historische feiten, die hierin beschreven worden, met inbegrip maar zonder beperking verklaringen met betrekking tot potentiële inkomsten en toekomstplannen en doelstellingen van de groep zijn verklaringen over de toekomst die een risico en onzekerheden inhouden. Er kunnen geen garanties worden geboden over de nauwkeurigheid van dergelijke verklaringen en de reële resultaten kunnen materieel verschillen van de resultaten verwacht in dergelijke verklaringen. Belangrijke factoren die ertoe kunnen leiden dat de reële resultaten materieel verschillen van de verklaringen over de toekomst van de groep omvatten concurrentiedruk, ongunstige wijzigingen in de regulerende structuren en algemene risico's verbonden met de bedrijfsvoe ring, deze worden alle bekend gemaakt onder de kop "Risicofactoren" en op andere locaties in de documentatie van de groep die op regelmatige basis ingediend wordt bij Euronext Amsterdam en andere regulerende autoriteiten.