FloraHolland


FloraHolland Summer Fair, de snijbloemenhandelsbeurs van het jaar

FLORAHOLLAND (1 april 2010) - Op donderdag 20 en vrijdag 21 mei 2010 vindt in Rijnsburg de FloraHolland Summer Fair plaats. Hier laten aanvoerders een divers snijbloemenaanbod zien dat van mei tot en met oktober verkrijgbaar is. Voor het eerst staat een handelsbeurs van FloraHolland volledig in het teken van snijbloemen. De veiling speelt hiermee in op de behoefte naar een extra moment voor snijbloemen, die de handel richting de zomerperiode een stimulans kan geven.

Inschrijven als aanvoerder?
Aanvoerders die deze beurs ook als podium willen gebruiken richting klanten, kunnen zich nog inschrijven tot en met vrijdag 9 april. Kijk voor meer informatie op www.floraholland.com of klik hier voor het inschrijfformulier. Naast het aanbod dat door aanvoerders getoond wordt in stands en op het productplein, is er op de beurs ook aandacht voor digitaal zaken doen. Onlangs introduceerde FloraHolland e-Trade de online snijbloemencatalogus. Bezoekers krijgen uitleg en komen zo meer te weten over het gemak van digitaal zaken doen. Ook kunnen kwekers en kopers zich tijdens seminars laten informeren over de laatste ontwikkelingen in de sector.

Meer informatie
De FloraHolland Summer Fair wordt georganiseerd op het veilingterrein van FloraHolland Rijnsburg. De beurs is open van 9.00 tot 17.00 uur (donderdag) en van 9.00 tot 14.00 uur (vrijdag). Voor meer informatie over de FloraHolland Summer Fair kunt u contact opnemen met beurscoördinator Maaike Koop via T 0297 39 36 12.