Geheime feesten bij elektrische laadpalen in Amsterdam

04/05/2010 09:55

The New Motion

Elektrisch autorijden is geen toekomstmuziek meer. Dat gaan we vieren!

Elektrisch autorijden is geen toekomstmuziek meer, want vanaf 500 euro per maand leasen Amsterdamers al een stijlvolle elektrische auto. Met een laadpaal, een aantal jaar gratis stroom, een parkeerplaats zo dicht mogelijk bij de voordeur en gratis parkeren op alle laadplekken. Om hier meer bekendheid aan te geven worden er in Amsterdam geheime feesten georganiseerd bij de elektrische laadpalen. Het eerste Plug'N'Party - feest is gepland op 20 mei op een nog geheime locatie in Amsterdam. Via een video op onder andere Youtube - Vier elektrisch rijden! - en de site www.plugnparty.nl krijgt men meer informatie.

Het filmpje 'Vier elektrisch autorijden!'

Zowel de gemeente Amsterdam als The New Motion stimuleren elektrisch vervoer. Hierdoor wordt de overstap naar elektrisch autorijden plotseling erg gemakkelijk en aantrekkelijk! 'Vier elektrisch autorijden!' maakt mensen bewust van de laadpalen die langzamerhand uit de Amsterdamse grond schieten.

Plug'N'Party

Om te vieren dat elektrisch autorijden geen toekomstmuziek meer is, zal op een nog geheime locatie in de stad een DJ zijn apparatuur in een laadpaal pluggen voor een instant Plug'N'Party op straat. Bij nieuw verschenen Amsterdamse laadpalen, zullen vaker exclusieve Plug'N'Party worden georganiseerd. www.plugNparty.nl.





http://www.plugNparty.nl