Gemeente Uithoorn

Installatie burgemeester Dagmar Oudshoorn

11 mei 2010
Op donderdag 20 mei wordt mevrouw drs. D.H. Oudshoorn geïnstalleerd als burgemeester van de gemeente Uithoorn tijdens een buitengewone raadsvergadering in het gemeentehuis. Vanwege de beperkt beschikbare ruimte is deze vergadering alleen toegankelijk voor genodigden

In de raadzaal zal waarnemend burgemeester Lies Spruit de ambtsketen aan haar opvolgster overdragen. Dagmar Oudshoorn was voorheen voorzitter van de Rotterdamse deelgemeente Feijenoord. Zij is opgegroeid in Goes en heeft in Nijmegen Orthopedagogiek gestudeerd.

foto mevrouw D. Oudshoorn Voordat mevrouw Oudshoorn de politiek inging, was zij ondermeer werkzaam bij Raad voor de Kinderbescherming te Rotterdam en later bij de Dienst Justitiële Inrichtingen in Den Haag. Daar was zij eerst fulltime werkzaam, daarna parttime. Vanaf 2002 ging Dagmar Oudshoorn namelijk ook aan de slag als deelraadswethouder voor de PvdA in de deelgemeente Feijenoord.

Zo snel mogelijk na haar installatie wil de nieuwe burgemeester graag uitgebreid kennismaken met inwoners, ondernemers en organisaties in Uithoorn en De Kwakel. Daarover volgt te zijner tijd nadere informatie.

Gelet op de grote hoeveelheid bezoekers bij de installatie van burgemeester Oudshoorn vragen wij u vriendelijk om uw auto op 20 mei tussen 13.00 en 18.00 uur niet op de parkeerruimten rond het gemeentehuis te parkeren, maar dit dan tijdelijk elders te doen ^