Ingezonden persbericht


CNNGo, nieuw programma over wereldsteden

eerste aflevering: Shanghai

CNNGo is een nieuw programma dat een unieke kijk biedt op de grootste steden ter wereld. Iedere maand worden de kijkers meegenomen naar een miljoenenstad waar lokale 'helden' alle bekende én onbekende kanten van de stad tonen.

Shanghai

In de eerste aflevering verkennen we de Chinese stad Shanghai waar we een van de meest invloedrijke lokale persoonlijkheden, de komiek Zhou Libo, ontmoeten. Hij neemt ons mee naar het leukste én oudste theehuis, de plek waar hij ooit zijn carrière startte. Met de veelbelovende fotograaf Tang Ting bezoeken we een voormalig slachthuis dat nu dienst doet als kunstenaarsruimte. China's meest gelezen blogger, Han Han, deelt zijn warme gevoelens met de kijker over Shanghai, de stad die hij zijn huis noemt.

CNNGo duikt ook in de kleine maar vibrerende muziek scene van de stad en Shen Hongfei, de man die in Shanghai nieuwe resuarants kan maken en breken, neemt ons mee uit dineren.

Met CNNGo kom je razendsnel meer te weten van een stad dan je ooit had durven dromen!

In juni zal bezoekt CNNGo Tokio en ook Bangkok, Mumbai, Singapore en Hong Kong staan nog op het programma. Meer informatie over het programma, interviews en interactieve content vind je op www.cnngo.com/tv. Het programma CNNGo wordt gemaakt in samenwerking met Korean Air.

CNNGo in Shanghai wordt uitgezonden op:

Donderdag 20 mei om 10.30 uur

Zaterdag 22 mei om 10.00 uur, 16.30 en 23.00 uur

Zondag 23 mei om 16.30 uur

CNN

CNN International is de wereldwijde 24-uurs nieuwszender die naast internationaal en Europees nieuws ook uitgebreid bericht over het zakenleven, lifestyle, sport en entertainment. CNN biedt het nieuws aan via televisie, satelliet, internet en mobiele telefoons/handhelds. CNN is beschikbaar op alle continenten in 200 landen en in zeven verschillende talen.


---

Noot voor de redactie (

Ingezonden persbericht