Politie Utrecht

Persberichten Rijn & Venen, 09.40 uur

Utrecht, 20-05-2010

Meisje vermist

BREUKELEN Sinds vrijdag 14 mei wordt de 15-jarige Asmita Bhola uit Breukelen vermist.

Die vrijdagmorgen heeft zij tussen 07.00 en 08.00 uur haar ouderlijke woning in Breukelen verlaten. Ondanks intensieve opsporingsactiviteiten is Asmita nog niet gevonden. Asmita heeft een Surinaams uiterlijk is ongeveer 1.55 cm lang, een mollig postuur, lang zwart haar en acne littekens in haar gezicht. Zij heeft een bril met zwart montuur en een gouden ketting met hanger. Op de dag van haar verdwijning droeg zij een wit vest, een bodywarmer, een blauwe spijkerbroek en blauwe slippers. De politie heeft aanwijzingen dat zij in het gezelschap zou kunnen zijn van een 31-jarige blanke man. Deze man is 1.90 meter lang, normaal postuur en kort donkerblond haar. Hij heeft een opvallend grote neus en een uitstekende adamsappel.

Wie weet waar Asmita Bhola nu is?

Heeft u informatie over de verblijfplaats van Asmita of heeft u haar na 14 mei gezien, neemt u dan contact op met de recherche politiebureau Maarssen, via 0900-8844. Wilt u liever anoniem blijven, belt u dan met 0800-7000.

Overstekende eendjes

VINKEVEEN Overstekende eendjes veroorzaakten op woensdag 19 mei een aanrijding tussen een echtpaar.

Rond 12.55 uur reden een 64-jarige vrouw uit Nederhorst den Berg en haar 63-jarige man ieder op een bromfiets over de Provincialeweg N201. De vrouw reed voorop en remde voor overstekende eendjes. Haar man zag dit te laat en botste tegen haar op, waardoor beiden ten val kwamen. De vrouw liep daarbij mogelijk een beenbreuk op. Zij werd per ambulance naar het AMC in Amsterdam gebracht.

Meisje gewond

MIJDRECHT Een meisje raakte op woensdagochtend 19 mei gewond toen zij met haar fiets door een auto werd aangereden.

Rond 07.05 uur reed een 26-jarige automobilist uit Mijdrecht over de Karekiet. In een bocht zag hij een hem tegemoetkomende 13-jarige fietsster uit Mijdrecht te laat. De automobilist remde nog wel, maar kon een aanrijding niet meer voorkomen. Zij werd geschept, kwam op de motorkap en vervolgens op het wegdek terecht.

Het meisje werd met pijn aan haar bovenarm en onderbeen per ambulance naar het Hofpoortziekenhuis in Woerden gebracht. Daar bleek dat zij een scheurtje in haar schouder had. Zij mocht na onderzoek het ziekenhuis verlaten.