Nieuw-Vlaamse Alliantie



N-VA lanceert nieuwe website

klok 17 mei 2010

Vanmiddag is de nieuwe N-VA-website online gegaan. De plannen om de partijwebsite grondig te vernieuwen bestonden al voor er sprake was van nieuwe verkiezingen. Maar gezien de actuele situatie, zal de website meteen ook dienst doen als verkiezingssite.

Zo kan je er doorklikken naar het `campagnedagboek' voor alle campagnenieuws, onder andere een videoblog waarin N-VA-voorzitter Bart De Wever op tijd en stond de kiezer zijn ongezouten mening mee zal geven. Verder kan je er vanaf eind deze week het N-VA-verkiezingsprogramma 2010 raadplegen. En wordt je er consequent op de hoogte gehouden van het laatste N-VA-nieuws en de activiteiten van onze kopstukken.

Vandaag vind je in het campagnedagboek ook foto's van de gevel van het partijsecretariaat in de Liefdadigheidsstraat. Dit weekend kregen we namelijk voor de tweede keer ongewenst bezoek van een verloren gevlogen baksteen. Gevolg: beide ramen liggen momenteel aan diggelen. Vanaf nu tot onze verhuis eind deze maand naar een zesde verdieping in de Koningsstraat - iets moeilijker te bereiken met een baksteen - zal een bewakingsfirma instaan voor de nachtelijke bescherming van het partijsecretariaat.

U kan de nieuwe site vinden op het oude vertrouwde adres: www.n-va.be Auteur(s): N-VA, Algemeen Contactinfo:

Valerie Van Peel, Fractiewoordvoerder N-VA Tel: 02 219 49 30 Fax: 02 217 35 10