Gemeente Ermelo


Start verkoop appartementen Verbinding

In de Heerlijckheijd van Ermelo is dinsdag 18 mei de eerste verkoopronde van nieuwbouwproject De Verbinding van start gegaan. Ongeveer 200 geïnteresseerden waren aanwezig om te zien en te horen wat er gebouwd gaat worden. Medio juni start de bouw van het hoofdcomplex. Eind 2011 worden de eerste appartementen opgeleverd.

Maquette "De Verbinding"
Tijdens de bijeenkomst is de uiteindelijke maquette van "De Verbinding" onthuld. De nieuwe maquette is te bewonderen in de ontvangsthal van het gemeentehuis van Ermelo en geeft een goede indruk van de plannen.

"We zijn blij dat na enkele tegenslagen nu eindelijk gebouwd kan gaan worden", aldus wethouder Jan van den Bosch. "Het is een mooi ontwerp dat qua architectuur en uitstraling goedaansluit bij andere fraaie architectuur in Ermelo".

Maquette De Verbinding

Respect voor het dorpse karakter
Assen Projekten en Green Real Estate ontwikkelen samen met de gemeente een levendig en fraai uitziend gebied met woningen, winkels en (ondergrondse) parkeerplaatsen. Het project wordt in drie fasen uitgevoerd en omvat in totaal 155 woningen. De Verbinding wordt gebouwd op de plaats van de vroegere VAD-garage, recht tegenover 't Weitje. Op de historische locatie zijn inmiddels Molen de Koe, het Pakhuis en het Huis van Barmhartigheid in stijl herbouwd. Ook de nieuwbouw van winkels en appartementen toont respect voor het dorpse karakter: door de architectuur lijkt het straks alsof alles er altijd al heeft gestaan. Op de begane grond van het gebouw waarin de appartementen zich bevinden, worden diverse winkels gevestigd, waaronder het nieuwe onderkomen van Albert Heijn. De bewoners kunnen hun auto's parkeren in een afgesloten, ondergrondse parkeergarage.

Bent u geïnteresseerd in een appartement of wilt u meer informatie dan kunt u terecht bij de makelaars Midden Nederland, Van den Berg en Vinke Veluwe.