FloraHolland


1000e aanbodsregel in FloraHolland Bloemencatalogus

FLORAHOLLAND (20 mei 2010) -Alstroemeria kweker Fokke Hoeksma heeft de 1000ste aanbodsregel geplaatst in digitale Bloemencatalogus van FloraHolland. Afgelopen maart is deze bloemencatalogus gelanceerd. Steeds meer aanvoerders van FloraHolland plaatsen hun assortiment in deze gratis vitrine waardoor er online een steeds completer overzicht ontstaat van al het beschikbare snijbloemenassortiment. In de FloraHolland Bloemencatalogus staat wanneer het assortiment snijbloemen op de markt is.

Vandaag werd de Friese Alstroemeria kweker op de FloraHolland Summer Fair in Rijnsburg verrast met Fries suikerbrood waarmee de plaatsing van de 1000ste assortimentsregel werd gevierd. Fokke Hoeksma is erg blij dat zijn assortiment nu ook online inzichtelijk is. Hij hoopt dat met deze catalogus de kennis van alle schakels in de keten vergroot wordt. Fokke Hoeksma: "Je moet in deze tijd gewoon online zijn wil je mee blijven doen en gevonden willen worden." FloraHolland wil met deze catalogus haar kwekers een extra mogelijkheid geven hun assortiment te showen en wil de kopers een compleet overzicht geven van al het assortiment van snijbloemen verkrijgbaar via FloraHolland. Handelt de kweker ook via FloraHolland e-Trade dan kan zijn aanbod direct gekocht worden in de webshop van FloraHolland e-Trade of als virtuele voorraad doorgeplaatst worden in de webshop van de exporteur. Het assortiment uit de catalogus is deels openbaar. Kopers met een abonnement hebben toegang tot veel meer informatie over het assortiment.

Snijbloemenaanvoerders: Maak ook gebruik van de gratis vitrine voor snijbloemen!
Met een simpele handeling kunt u als aanvoerder van FloraHolland zelf kosteloos uw assortiment zichtbaar maken in de digitale catalogus. Voor meer uitleg over het activeren van uw assortiment in de bloemencatalogus kunt u contact opnemen met FloraHolland e-Trade, zie www.florahollandetrade.nl.

Fotobijschrift: Kweker Fokke Hoeksma ontvangt op de FloraHolland Summer Fair Fries suikerbrood en een certificaat uit handen van Leontine Brugmans, FloraHolland e-Trade waarmee de mijlpaal van 1000 aanbodsregels in de Bloemencatalogus wordt gevierd.