FloraHolland


Inge Schalke wint FloraHolland Naaldwijk Award 2009

NAALDWIJK, 20 mei 2010 (persbericht) - Inge Schalke, werkzaam bij FloraHolland Connect, heeft de FloraHolland Naaldwijk Award 2009 gewonnen. Deze jaarlijkse award wordt uitgereikt aan de meest klantvriendelijke en collegiale medewerker van het afgelopen jaar. Inge nam de award uit handen van vestigingsmanager Gijs Kok in ontvangst tijdens een medewerkerbijeenkomst van FloraHolland Naaldwijk op donderdag 20 mei.

Inge is door haar collega's genomineerd omdat zij zich met enthousiasme en gedrevenheid inzet voor de belangen van haar klanten en haar collega's. Naast de award ontving zij nog een oorkonde en een waardebon. Haar collega's Frans Pakvis (afdeling Import) en Sandra Doekhi (afdeling Klok en Kwaliteit) ontvingen naast een eervolle vermelding en ook een waardebon.

Medewerkers van FloraHolland konden na een nominatieronde stemmen in een stemronde. Uit deze stemronde volgde een top drie. Een onafhankelijke jury heeft uit de top drie de uiteindelijke winnaar van 2009 gekozen.

Op de foto van links naar rechts: Sandra Doekhi, Frans Pakvis, Award-winnaar Inge Schalke en Gijs Kok (vestigingsmanager)