Welten

donderdag 20 mei 2010

PERSBERICHT

Vessem, 20 mei 2010

Welten Opleidingen Wft PE-geaccrediteerd

Het College Deskundigheid Financiële Dienstverlening (CDFD) heeft namens het ministerie van Financiën de Wft PE-programma's 2010-2011 van Welten Opleidingen geaccrediteerd. De erkenning geldt voor de Permanente Educatie van de modules Basis, Consumptief Krediet, Hypothecair Krediet, Levensverzekeringen, Schadeverzekeringen, Beleggen en Volmacht.

Tijdens de erkenningsprocedure werden de Wft PE-modules van Welten door het CDFD positief beoordeeld op alle onderdelen, waaronder de wijze van kwaliteitsborging, de opzet en inhoud van het aan te bieden programma, de wijze waarop de toetsende elementen in het programma zijn verwerkt en de kwaliteit van de docenten. De accreditatie is geldig tot juli 2011.

Welten biedt in haar programma opleidingen aan voor zowel open inschrijving als incompany. De PE Wft-opleidingsmodules van Welten Opleidingen kunnen los gevolgd worden of in combinatie. De PE Wft-trajecten van Welten kenmerken zich als: kortdurend, interactief, afwisselend en praktijkgericht met oog voor eigen inbreng. Het PE certificaat wordt afgegeven op basis van de getroffen voorbereiding, actieve deelname en een toetsend element van de beheersing van de stof.

Over Welten
Welten is bijna 20 jaar marktleider in het opleiden en detacheren van financieel specialisten voor banken, verzekeraars en pensioenfondsen. Welten Opleidingen levert een effectieve en efficiënte bijdrage aan de directe inzetbaarheid en continue, aantoonbare vakbekwaamheid van medewerkers in operationele functies bij banken, verzekeraars en pensioenfondsen. Welten richt zich daarbij op het gebied van zakelijk- en particulier bankieren, verzekeren en pensioen.