Landstede

Voorlichting over opleidingen Landstede MBO

Voor toekomstige mbo-ers die nog geen opleidingskeuze hebben kunnen maken wordt er onder de naam Landstede Open een extra informatiemoment georganiseerd in de Landstede Infoshop op het Grote Kerkplein 14 in Zwolle.

Tijdens deze Landstede Open, die plaats vindt op donderdag 20 mei van 16.00 tot 20.00 uur, wordt er speciaal aandacht besteed aan de opleidingen binnen de Landschappen Mooi & Mode en Vrij & Gastvrij.

Het Landschap Mooi & Mode speelt sterk in op nieuwe trends in de branche. Studenten die creatief, trendgevoelig en klantgericht zijn, voelen zich thuis binnen dit Landschap. Toekomstige mbo-ers die zich meer aangesproken voelen door de term (gast)vrijheid kunnen terecht bij één van de uitdagende opleidingen van Vrij & Gastvrij.

Grenzeloze opleidingen
Onder het Landschap Vrij & Gastvrij vallen de richtingen Facilitaire Dienstverlening, Horeca, Recreatie en Toerisme. Als je organiseren en regelen leuk vindt of als dienstverlening je aanspreekt, kun je je laten informeren over de FD-opleidingen.

Binnen de horeca-opleidingen gaat het vooral om het ontvangen van gasten (Opleiding Gastheer/gastvrouw) en om culinaire kennis en vaardigheden (Kok). Vooral de opleidingen binnen Recreatie en Toerisme zijn zeer geschikt voor ondernemende mbo-ers die het avontuur willen zoeken in het buitenland, vanwege de vele mogelijkheden om stage te lopen over de grens. Zo kunnen ze letterlijk een grenzeloze opleiding volgen bij Landstede MBO.

Creatief en inspirerend
Mensen zitten lekkerder in hun vel als ze zich mooi voelen. Dat is precies de uitdaging waar het bij de Mooi & Mode opleidingen om gaat. Of het nu om haar, kleding of schoonheid gaat, bij Mooi & Mode kunnen mbo-ers in spé terecht voor een variatie aan creatieve, inspirerende opleidingen. Het Landschap biedt opleidingen aan in de richtingen Haarverzorging, Schoonheidsverzorging en Mode, Parfumerie en Styling.

Versnelde route
Sinds kort biedt Landstede ook Fast Forward trajecten aan. Dit is ontwikkeld voor havo-leerlingen, waarvoor het hbo nog een stap te ver is. Met een havo-diploma kunnen de leerlingen via een versnelde mbo-route naar het hbo doorstromen.

Wie uitgebreide informatie wil over onze bestaande en nieuwe opleidingen kan een bezoek brengen aan de extra Landstede Open op 20 mei bij de Landstede Infoshop in Zwolle.

Mooi & Mode
Vrij & Gastvrij
Extra Landstede MBO Open in Landstede Infoshop