Ingezonden persbericht

PERSBERICHT

Makelaar bepaalt de waarde niet meer zelf:
Van Bruggen Adviesgroep start makelaarsketen

Van Bruggen Adviesgroep start onder de naam 'Woon.nl' een landelijke makelaarsketen met uitsluitend gecertificeerde makelaars. De courtage is gedeeltelijk gekoppeld aan het behaalde resultaat. Verder bepaalt een onafhankelijke taxateur altijd de waarde van de woning, waarna vervolgens de makelaar samen met de klant de verkoopstrategie ontwikkelt. De waardebepaling van het onroerend goed wordt hierdoor volstrekt gescheiden van de makelaarsdiensten.

Gezien de gepeilde behoefte onder de klanten van Van Bruggen Adviesgroep en de getoonde interesse vanuit de makelaarsbranche zijn de verwachtingen positief. Klanten kunnen voortaan op één adres alle zaken rondom de aan- of verkoop en financiering van hun woning regelen en krijgen een onafhankelijkere en transparantere dienstverlening.

'Alles onder één dak'
Van Bruggen Adviesgroep verwacht dat de samenwerking van de al gevestigde financieel advieskantoren en makelaars van Woon.nl voor alle partijen succesvol zal zijn. Hans van Bruggen, eigenaar van Van Bruggen Adviesgroep en één van de initiatiefnemers: "De tijd is rijp voor de introductie van een makelaarsorganisatie als deze. Bij onze klanten van Van Bruggen Adviesgroep merken wij de behoefte om het financiële advies te combineren met de aan- en verkoop van de woning. Met Woon.nl bieden we 'alles onder één dak'. Woon.nl biedt makelaars ook de kans om zich als aankoopmakelaar te profileren, dit biedt de makelaar en klant veel mogelijkheden. Daarnaast profiteert de makelaar van de ondersteuning van het hoofdkantoor voor de diverse bedrijfsprocessen en van alle centrale marketingactiviteiten."

Woon.nl gaat er vanuit dit jaar zeker vijftig gecertificeerde makelaars aan te trekken. Woon.nl zoekt makelaars die hun commerciële kwaliteiten voldoende hebben bewezen. Makelaars die interesse hebben, kunnen zich aanmelden via info@woon.nl en informeren naar de toelatingseisen. Hierbij wordt geen onderscheid gemaakt tussen de drie brancheverenigingen waar zij aangesloten zijn NVM, VBO of Vastgoedpro.

Van Bruggen Adviesgroep
Van Bruggen Adviesgroep is een landelijke organisatie van onafhankelijke, financieel adviseurs. Van Bruggen Adviesgroep is opgericht door Hans van Bruggen en uitgegroeid tot één van de grootste onafhankelijke aanbieders van financiële diensten in Nederland. Elke financieel adviseur voldoet aan strenge kwaliteitsnormen en is deskundige in zijn vakgebied. Van Bruggen Adviesgroep mag dan ook het Keurmerk van de Stichting Keurmerk Financiële Dienstverlening voeren, dat door verschillende onafhankelijke partijen is opgesteld. Dit keurmerk staat garant voor betrouwbare en deskundige hypotheekbemiddeling. Van Bruggen Adviesgroep wil zich onderscheiden door haar expertise en een solide en onafhankelijk financieel advies dat precies aansluit bij iemands persoonlijke situatie. Daarbij wordt niet alleen gekeken naar de huidige situatie, maar vooral ook naar de toekomst.