Ingezonden persbericht

Philadelphia in de top 10 van 'leukste stad van Amerika'

Reeuwijk, 20 mei 2010 - Met een 7,6 behaald Philadelphia de 9de plaats op de lijst van 'leukste stad van Amerika'. Dit is gebleken uit een onderzoek dat is uitgevoerd door Portfolio.com/Bizzjournals, waarbij respondenten uit 100 verschillende Amerikaanse steden en metropolen zijn ondervraagd.

De steden zijn beoordeeld op 7 categorieën, namelijk: shopping, eten & drinken, cultuur, entertainment, gokvertier/casino's en intensieve- en minder intensieve sport. Philadelphia staat al jaren bekend als 'leuke bestemming' voor wie houdt van winkelen, eten & drinken en cultuur. Het onderzoek van Portfolio.com/Bizzjournals bevestigd dit; Philadelphia scoort juist in deze categorieën het hoogste.

Overige steden geëindigd in de top 10 van 'leukste stad van Amerika' zijn: Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, Minneapolis, New York City, Portland (Maine), San Francisco en Seattle.

Over Philadelphia
Philadelphia ligt in de staat Pennsylvania en is de op een na grootste stad aan de oostkust van de Verenigde Staten. Deze gemoedelijke stad met 1,5 miljoen inwoners ligt tussen New York en Washington DC in: in iets meer dan een uur reis je met de trein van New York naar Philadelphia. Ideaal dus voor een dagje weg van de grote stad of als meerdaagse bestemming voor een stedentrip. De stad is bekend als bakermat van de huidige Amerikaanse staat en heeft een rijke jazzcultuur. Het is een combinatie van een bruisende stad en een gastvrij dorp omgeven door prachtige natuur. Voor meer informatie over Philadelphia zie: www.PhiladelphiaUSA.travel en www.taxfreephilly.com

Noot voor de redactie (