Ingezonden persbericht

Thule kondigt nieuwe samenwerking aan met Fiat

Menen, België, 20 mei 2010 - Thule, marktleider op het gebied van transportoplossingen voor de auto-industrie, kondigt haar samenwerking aan met Fiat. Deze overeenkomst betreft de Thule Professional productgroep met oplossingen speciaal voor professionals die vaak onderweg zijn.

De productportfolio van Thule bevat een uitgebreid aanbod professionele draagsystemen voor commerciële voertuigen. Fiat gebruikt deze toepassingen al voor de nieuwe Doblo serie. De behoeftes op het gebied van transportoplossingen voor privé of professioneel gebruik verschillen enorm. Professionals moeten, naast het vervoeren van goederen, materialen en gereedschap, ook rekening houden met productiviteit en winstgevendheid.

Joakim Nordenström, Sales Director OES van Thule, zegt: "Wij kijken uit naar deze nieuwe samenwerking met Fiat, het sluit volledig aan bij onze doelstelling om samen te werken met competente, innovatieve bedrijven. Thule heeft een ruime ervaring in het ontwikkelen van passende oplossingen voor bedrijfsvoertuigen en het doet ons plezier om te zien dat onze laadoplossingen voldoen aan hun eisen. Deze overeenkomst zal ons ook helpen om nog innovatiever en reactiever te zijn in deze dynamische en snelgroeiende markt."

De Thule Professional lijn is in 2007 gelanceerd in Europa als belangrijke aanvulling op het aanbod voor consumenten. De lijn is ontworpen om aan de transportbehoeftes van veeleisende professionals, die productiviteit, veiligheid en flexibiliteit als prioriteiten hebben, te voldoen. De professionele productportfolio bevat ladderhouders, steunen voor pijpen en buizen, verstelbare ogen voor de bevestiging van spanbanden, laadstops die het verschuiven van de lading tegengaan en dragers.