KPN gecertificeerd als Polycom-partner
Telecom- en ICT-gigant samen met Getronics en Newtel Essence gecertificeerd

Dordrecht, 20 mei 2010 - KPN, Getronics en Newtel Essence zijn benoemd tot gecertificeerd partners van Polycom in de Benelux. Deze partijen zijn de eerste partners in de Benelux met een Platinum-certificering, de hoogste erkenning.

Deze week legden negen medewerkers van KPN, Getronics en Newtel Essence een examen af bij Polycom-distributeur GO Telecom. Hiermee voldoen de partijen aan alle eisen om zich te certificeren op het gehele voice-portfolio van Polycom. De grootste voordelen van deze certificering zijn de extra inkoopcondities, marketingbijdragen en ondersteuning vanuit Polycom en zijn distributeur GO Telecom.

"Polycom wil samen met zijn partners een front gaan vormen op het gebied van audio en video", zegt David van den Berg. "Door het certificeren van partners scheiden we het kaf van het koren en zetten we de volgende stap in het veroveren van de markt in de Benelux. Samen met de kennis en kunde van het GO Telecom-team stomen we elke partner klaar om de Polycom-producten op te nemen in het assortiment en klanten te informeren over en te voorzien van de meest optimale oplossingen."

Polycom startte vorig jaar voor het eerst met het certificeren van partners. Het doel is om op 1 juli van dit jaar aan alle partners een certificering toe te schrijven. Organisaties die overwegen om gecertificeerd partner te worden van Polycom kunnen zich laten voorlichten over de voordelen en eisen van deze certificering tijdens de GO Telecom open dag op 25 mei in Dordrecht. Meer informatie hierover is te vinden op www.gotele.com