Ingezonden persbericht

ASR Verzekeringen zet Amsterdams advocatenkantoor in het zonnetje
Ludieke pensioenactie van verzekeraar

Een advocaatje en veel verbaasde gezichten. Alle werknemers van Certa Legal Advocaten uit Amsterdam werden gisteren verrast met een traktatie van ASR Verzekeringen. De gift is onderdeel van een bijzondere pensioenactie van de verzekeraar. Deze week is elke ochtend rond half acht op Radio538 een telefoongesprek te horen met een ondernemer die wordt verrast door ASR Verzekeringen. Daarbij mag hij of zij telkens zelf bepalen welk cadeau de werknemers krijgen.

Piet Hein Boekel, partner van Certa Legal, werd gisterochtend gebeld in de ochtenduitzending van Radio538. ASR Verzekeringen had een leuke verrassing voor zijn werknemers in petto. Boekel werd gevraagd naar zijn favoriete traktatie voor bij de koffie. Gezien de activiteiten van zijn kantoor koos hij voor een advocaatje. Tot zijn verbazing bood ASR Verzekeringen daarop al zijn werknemers een advocaatje bij de koffie aan.

"Een advocaatje voor advocaten; dat had ik als grapje bedoeld, maar het werd serieus genomen," zegt Boekel. "Ik vind dit een hele spontane, ludieke actie. Het is door iedereen hier ook heel positief ontvangen."

"Met deze traktatie willen we op symbolische wijze laten zien dat zowel grote als kleine werkgevers bij ASR Verzekeringen de vrijheid hebben om zelf te bepalen hoe hun pensioenregeling eruit komt te zien," zegt accountmanager André Hoekstra van ASR Verzekeringen. "De werknemer kan bepalen of en hoe hij garantie en beleggen combineert."

Directeuren en personeelsmanagers konden zichzelf en hun bedrijf opgeven voor deze actie op asrverzekeringen.nl/zakelijk. Uit de aanmeldingen selecteerde ASR Verzekeringen de personen die werden gebeld.