Ingezonden persbericht

Persbericht

Twinfield en Van Oers Accountancy & Advies bundelen krachten

Van Oers adopteert het 'Vooruitstrevend Denken' partnerprogramma voor accountants

Hoevelaken 20 mei 2010 - Twinfield, pionier en marktleider op het gebied van online administraties, gaat binnen haar 'Vooruitstrevend Denken' partnerprogramma voor accountants samenwerken met Van Oers Accountancy & Advies. Het programma ondersteunt Van Oers Accountancy & Advies bij het op de markt brengen van zijn nieuwe online boekhouddiensten. Het eerste gezamenlijke seminar binnen het 'Vooruitstrevend Denken' partnerprogramma vindt plaats op 24 juni in Etten-Leur en richt zich op zowel bestaande als nieuwe klanten in het midden- en kleinbedrijf. Tijdens het seminar wordt uitleg gegeven over het nieuwe digitale bedieningsconcept dat Van Oers Accountancy & Advies heeft ontwikkeld en dat wordt ondersteund door de Twinfield online boekhouden internet applicatie. Dit nieuwe bedieningsconcept zorgt dat ondernemingen 24 uur per dag en 7 dagen in de week vanaf iedere werkplek op een veilige manier toegang hebben tot hun actuele financiële gegevens. Het seminar biedt een interessant en gevarieerd programma met diverse sprekers waaronder André Kwakernaat, de grondlegger van online boekhouden en oprichter van Twinfield.

"Wij merken dat accountantskantoren, naast onze steun bij het optimaliseren van interne verwerkingsprocessen, steeds vaker interesse hebben om gezamenlijk nieuwe klanten te werven." zegt Mark Appel, marketing manager van Twinfield. "Door onze ervaring met de vele mogelijkheden van het internet voor onze branche kunnen we accountantskantoren ook op sales- en marketinggebied helpen." 'Vooruitstrevend Denken' is naast een partnerprogramma ook een platform waarbinnen accountants en ondernemers instrumenten krijgen aangereikt om succesvol zaken te doen in het nieuwe '2.0 tijdperk'. Samen met de accountantskantoren die zich bij het programma hebben aangesloten bepaalt Twinfield doelstellingen en stellen ze een plan van aanpak op om deze doelstellingen te bereiken.

"De ervaring van Twinfield op het gebied van sales en marketing helpt ons bij het bereiken en interesseren van potentiële klanten," zegt Dennis Klasen, partner bij Van Oers Accountancy & Advies. "Onze vakkennis in combinatie met Twinfield's online boekhouden abonnement maakt ons interessant voor het midden- en kleinbedrijf. Het biedt ons dé gelegenheid om ons nieuwe digitale bedieningsconcept bij deze doelgroep onder de aandacht te brengen".

Het gezamenlijke evenement vindt plaats op 24 juni, van 12.00 uur tot 17.00 uur, in het Trivium Hotel & Spa te Etten-Leur. Deelname aan het seminar is kosteloos en de inschrijving geschiedt online.

Voor meer informatie en om volledig op de hoogte te blijven van de activiteiten van Twinfield gaat u naar www.twinfield.nl, abonneert u zich op de nieuwsbrief van Twinfield, of volgt u Twinfield via twitter: @Twinfield. Op de Twinfield blog Vooruitstrevend Denken vinden accountants en ondernemers allerhande tips op het gebied van het nieuwe 2.0 tijdperk.

Noot voor redacties

Over Twinfield
Twinfield International N.V. is dé marktleider op het gebied van online boekhouden in Europa. Op dit moment worden er meer dan 80.000 administraties via Twinfield gevoerd in 22 landen. Online boekhouden via Twinfield betekent flexibel boekhouden; met abonnementsvormen voor zowel kleine- als grote organisaties. Twinfield gebruiken betekent ook efficiënt, veilig en direct informatie kunnen delen met een administratie- of accountantskantoor. Doordat Twinfield werkt als webtoepassing kan vanaf iedere plaats, op ieder gewenst tijdstip, via een veilige internetverbinding online gewerkt en gedeeld worden. Voor meer informatie over de diensten en het bedrijf bezoek: www.twinfield.nl.

Over Van Oers Accountancy & Advies
Van Oers Accountancy & Advies is een dynamisch, innoverend en vooruitstrevend accountants- en advieskantoor dat zich onderscheidt door haar persoonlijke betrokkenheid en het bieden van daadkrachtige en oplossingsgerichte adviezen. Dat is waar Van Oers Accountancy & Advies al meer dan 45 jaar voor staat. Met vijf vestingen in Zuid-West Nederland en ongeveer 300 medewerkers behoort Van Oers Accountancy & Advies tot de top 20 accountants- en advieskantoren in Nederland. Een allround kantoor, gericht op kleine tot middelgrote ondernemingen in alle sectoren, zowel nationaal als internationaal. Zij helpen ondernemers met complexe ondernemingsvraagstukken. Op het gebied van accountancy en administratieve dienstverlening, op het gebied van nationale en internationale fiscaliteiten, maar ook op het gebied van fusies en overnamevraagstukken en bij arbeidsrechtelijke vraagstukken.

Voor meer informatie en beeldmateriaal (

Ingezonden persbericht