Ingezonden persbericht

Deborah bevrijdt de Ruud en Jeroen uit
de Draaiende Studio en wint 25.000 euro

20 mei 2010

Na 10 dagen, 8 uur en zo'n 25 minuten zijn Ruud de Wild en Jeroen Kijk in de Vegte bevrijd uit de Draaiende Studio. Q-luisteraar Deborah de Waal uit Wijk en Aalburg heeft hiervoor gezorgd. Deborah slaagde erin om de laatste quizvraag goed te beantwoorden en bracht zo de teller op 25.000 euro. Zij wist dat de zomer in de maand juni begint, en bevrijdt daardoor niet alleen Ruud en Jeroen, maar wint ook 25.000 euro. Morgenmiddag in de uitzending van Ruud en Jeroen op Q-music krijgt Deborah een cheque van 25.000 euro overhandigd.

Ruud en Jeroen zaten al sinds 10 mei in de Draaiende Studio. Elk uur kreeg een luisteraar een quizvraag. Bij een juist antwoord ging de teller 1000 euro omhoog, bij een fout antwoord ging er 1000 euro vanaf. Pas als de teller op 25.000 euro stond, mochten Ruud en Jeroen De Draaiende Studio verlaten.

Elke dag zorgde de Q-redactie voor een optreden van een artiest, de mystery guest en een dagopdracht voor Ruud en Jeroen. Zo zong Ruud een duet met Karin Bloemen, ging Jeroen biechten in de Draaiende Studio, gaf Armin van Buuren een spetterend optreden tijdens een BBQ, waren Di-rect, Kane, Alain Clark te gast, zagen we een prachtig vuurwerk en hees Jeroen zich elke dag in het Rad-Singer pak.

Ruud en Jeroen maakten elke dag radio vanuit de Draaiende Studio. Ze presenteerden er niet alleen hun ochtendprogramma tussen 6 en 9 uur, maar ook een middagshow tussen 16. en 18 uur. Tussendoor en 's avonds verbleven ze in een woning die zich op 6 meter hoogte bevond naast het rad.

Q-music is overal te beluisteren op 100.7 fm, 100.4 fm, de kabel en via www.q-music.nl.