Ingezonden persbericht


DIRK SCHERINGA IN LEEUWARDEN

Junior Kamer Friesland organiseert op donderdag 20 mei 2010 een netwerk-event voor het bedrijfsleven van Noord Nederland in Stadsschouwburg De Harmonie in Leeuwarden. Het event staat vanzelfsprekend in het teken van ondernemen, maar het bijzondere thema van de avond is: 'Je bent nooit te oud om.....'. Hoofdgast Dirk Scheringa presenteert zijn visie op ondernemen aan de hand van persoonlijke anekdotes. Vervolgens gaat hij graag in discussie met het publiek. Aansluitend volgt een paneldiscussie met een aantal prominenten uit het bedrijfsleven.

DSB ONDERZOEKSCOMMISSIE SCHELTEMA
Waarschijnlijk verschijnt het 'Rapport Scheltema' vlak voor het netwerk-event zo rond 15 mei. De landelijke media staan hier uitgebreid bij stil. Deelnemers van de lezing hebben de unieke mogelijkheid om rechtstreeks met Dirk Scheringa over de uitkomsten van het rapport in gesprek te gaan.

PROGRAMMA
17.00 uur Ontvangst dinergasten
17.30 uur Walking Diner
19.30 uur Ontvangst avondgasten
20.00 uur Lezing Dirk Scheringa
20.45 uur Pauze
21.10 uur Paneldiscussie
22.00 uur Borrelen en netwerken

Het panel dat de discussie voert bestaat uit Dirk Scheringa (Ondernemer), Mevrouw Yaneth Palacio (MKB-Noord), Mevrouw Nelleke Mulder (Styling & Image, Zakenvrouw van het Noorden 2010), Eric Tierie (Ondernemer, Vice-voorzitter Raad van Toezicht Wereldkinderen), Holger Bakker (NDC/VBK & gespreksleider)

WERELDKINDEREN
De opbrengst van het event gaan naar een goed doel: Wereldkinderen. Ondernemers en andere geïnteresseerden kunnen zich opgeven voor zowel voor de lezing als voor het walking diner. De entree voor de lezing is ¤ 24,50, Het volledig verzorgd walking diner in bijzijn van Dirk Scheringa is ¤ 79,-. Wereldkinderen ondersteunt wereldwijd ruim 100 projecten in 14 landen en wil kinderwelzijn structureel verbeteren (www.wereldkinderen.nl).

MEER INFORMATIE OF OPGAVE
www.dirkscheringainleeuwarden.nl
info@dirkscheringainleeuwarden.nl