Ingezonden persbericht


6 mei 2010

Persbericht

Deeper Life Bible Church houdt internationaal pinksterweekend

Deeper Life Bible Church, de drie na grootste kerk van de wereld met ongeveer een miljoen leden, houdt in Zelhem van donderdag 20 tot en met maandag 24 mei een internationaal pinksterweekend met als thema ´Glorious Restoration´. Tijdens deze opbouwende conferentie worden Bijbelstudies gehouden, gebeden voor zieken en wil de organisatie het leven van deelnemers opfrissen.

Christenen uit België, Nederland, Frankrijk, Zweden, Finland, Oostenrijk en Duitsland worden op deze conferentie verwacht. Ook christenen uit Nederland zijn van harte uitgenodigd. Voor kinderen is er kinderopvang, en kinderen vanaf 7 t/m 15 jaar hebben hun eigen programma.

Sprekers zijn oprichter van de Deeper Life Bible Church pastor W.F. Kumuyi uit Nigeria en verantwoordelijk voor het Europese deel van Deeper Life Bible Church pastor Anthony Ojo. Kumuyi startte in 1973 in de hoofdstad Lagos een Bijbelstudiegroep van 15 studenten en in 1980 was deze groep uitgegroeid tot duizend mensen en werd Deeper Life Bible Church opgericht.

Naast gewone christenen zijn ook leiders van kerken en gemeenten van harte uitgenodigd op dit pinksterweekend. Er wordt tijd voor hen ingeruimd om samen met pastor Kumuyi van gedachten te wisselen.

De conferentie wordt gehouden op vakantiepark en conferentiecentrum De Betteld te Zelhem en is gratis te bezoeken. Voor ¤ 100,00 per persoon krijgen deelnemers een bed in de herberg of chalet en lunch en diner op vrijdag, zaterdag en zondag. Kinderen krijgen ¤ 25,00 korting, en tot 4 jaar is het voor hen gratis. Meer informatie over deze Deeper Life Annual Conference kan worden gevonden op www.betteld.nl of www.dclm.org. Via beide sites kunnen mensen zich ook voor deze conferentie opgeven.

Einde persbericht