Gemeente Alkmaar


Alkmaar, 18 mei 2010
Huldiging AZ-vrouwen op donderdagavond 20 mei!

De AZ-voetbalvrouwen zijn voor de derde achtereenvolgende keer landskampioen geworden. Een fantastische prestatie! Het gemeentebestuur wil het AZ-vrouwenteam feestelijk huldigen op:

Donderdagavond 20 mei: bordes Stadhuis in de Langestraat.

Voorafgaand aan de huldiging maken de AZ-dames een rijtoer in een fraai versierde cabriobus door de binnenstad van Alkmaar. We verwachten hen omstreeks kwart over zeven bij het Stadhuis met de kampioensschaal.

Programma

18.30 uur Korte rijtoer in cabriobus
Route: AZ-stadion - Kooimeerplein - Vondelstraat -Willem de Zwijgerlaan - Kennemerstraatweg - Kennemersingel - Bergerhoutrotonde - Zevenhuizen - De Heul - De Laat - Bierkade - Kanaalkade - Geestersingel - Bergerhoutrotonde - Zevenhuizen - Langestraat (route onder voorbehoud) 19.00 uur Ontvangst op het Stadhuis
19.15 uur Huldiging AZ-vrouwenvoetbalteam op het bordes van het Stadhuis

Alle inwoners van Alkmaar en omgeving zijn van harte welkom om de huldiging van het kampioensteam op het bordes van het Stadhuis mee te maken!

Vrouwenvoetbal is de snelst groeiende sport in Nederland. Wereldwijd voetballen er 45 miljoen vrouwen/meisjes. Drie jaar geleden werd Eredivisie Vrouwen opgericht, waar AZ historie schreef door als eerste club landskampioen te worden.