Gemeente Roermond

Bloemetje voor bezoekers Wmo-loket de WegWijzer

Donderdag 20 mei reikt het
cliëntenplatform Wmo de eerste Wmo-krant van de gemeente Roermond uit aan een bezoeker van de WegWijzer. Tegelijkertijd gaat hiermee een bloemrijke actie van start: de eerste 100 klanten die deze dag een bezoek brengen aan één van de drie WegWijzer-loketten, krijgen een bloemetje aangeboden. Deze week ontvangen alle huishoudens in Roermond een exemplaar van de Wmo-krant in de brievenbus.

Om burgers te informeren over de mogelijkheden van de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo), heeft de gemeente Roermond een Wmo-krant uitgebracht. Deze krant bevat informatie over onder andere het Wmo-loket, maatschappelijke stages, straatcoaches, huiselijk geweld, mantelzorgondersteuning, huiskamerprojecten, en Wmo-voorzieningen.

Op donderdag 20 mei reikt het cliëntenplatform Wmo op een ludieke wijze de Wmo-krant uit aan een bezoeker van Wmo-loket de WegWijZer. Wmo-loket de WegWijzer vind je op de volgende locaties:
* De WegWijZer Centrum, Godsweerderstraat 2a/2b
* De WegWijZer Donderberg, Pastoor de Witpad 10
* De WegWijZer Swalmen, Markt 3

De eerste 100 bezoekers van de WegWijZer-loketten krijgen deze dag een bloemetje aangeboden. Met een knipoog naar de Wmo is er voor een 'vlijtig liesje' gekozen. Dit staat symbool voor het met elkaar bouwen aan een zorgzame samenleving waarin mensen zich voor elkaar en hun leefomgeving inzetten. Het doel van de Wmo is dat iedereen, jong of oud, met of zonder beperkingen, kan meedoen aan de samenleving.

Eerste publicatiedatum: 19-05-2010 Bijgewerkt: 19-05-2010