Stadsdeel Amsterdam Zuidoost



---

Opruimactie huisvuil (update 18 mei 2010)


19 mei 2010
Opruimactie huisvuil wijk voor wijk
In het wijkoverzicht hiernaast ziet u de voortgang van de opruimwerkzaamheden. In de groene wijken is het verzamelde huisvuil helemaal afgevoerd en zijn de ondergrondse containers weer toegankelijk. In de gele wijken is het werk gestart en gaat dat donderdag 20 mei door. Dan starten we ook met de oranje wijken.

Inzameldag
Met ingang van dinsdag 18 mei proberen we zoveel mogelijk de vaste inzameldagen van de minicontainers te hanteren. Wij vragen u uw eigen inzameldag aan te houden.

Gewijzigde inzameling 2e Pinksterdag
Op maandag 24 mei, 2e Pinksterdag wordt er geen huisvuil ingezameld. De inzameling van minicontainers verschuift naar dinsdag 25 mei. Wij verzoeken u de minicontainer op dinsdagochtend vóór 7.30 uur aan te bieden.

Grofvuil
Alle menskracht en materieel wordt ingezet voor het afvoeren van het huisvuil. En die klus is nog niet geklaard. Wij verzoeken u dringend voorlopig geen grof vuil aan te bieden. U kunt dat zelf naar het afvalpunt brengen: van maandag tot en met zaterdag van 8.00 -17.00 uur.

Zwerfafval
Prioriteit is het afvoeren van het huisvuil. Als al het huisvuil van de straten is weggewerkt, wordt het zwerfafval aangepakt.

Actuele informatie
Houdt u deze website in de gaten voor de meest actuele informatie over de afvalinzameling.
Na ruim een uur buffelen op de Bijlmerdreef op dinsdagochtend 18 mei: de laatst zak gaat de leeggemaakte ondergrondse container in. Na ruim een uur buffelen op de Bijlmerdreef op dinsdagochtend 18 mei: de laatst zak gaat de leeggemaakte ondergrondse container in. Wijkoverzicht voortgang opruimactie

Zie ook:

Staking reiniging beëindigd

---