CRMrelay: Primeur met uitgaande e-mail service voor CRM campagnes

20/05/2010 08:00

Outdare Internet Services B.V.

Outdare brengt als eerste partij in Nederland een speciaal op uitgaande e-mail gerichte service op de markt. Outdare doet dit anticiperend op de toenemende behoefte van de professionele e-mailmarketing en CRM gebruikers. Die willen zeker weten dat en op welk moment de marketing e-mail arriveert.

"Steeds meer marketing en pr-medewerkers nemen e-mail marketing in eigen hand, maar lopen tegen de grenzen van standaard uitgaande mailservers aan. CRMrelay is hierop het antwoord." Aldus Bart van Maarseveen, directeur van Outdare, Partner van SugarCRM inc..

Standaard uitgaande mailservers zijn niet bedoeld voor het voeren van e-mail campagnes en bovendien gevoelig voor spam-indicatie. Daarnaast zijn ze vaak gebonden aan dagelijkse quota en leveren vertraging bij grote hoeveelheden. CRMrelay zorgt dat e-mail campagnes op de geplande tijdstippen betrouwbaar uitgevoerd worden. Bovendien voorkomt het mogelijke opname van uw domein in zwarte lijsten (blacklisting).

CRMrelay is een 'high performance, high availability' systeem (secure smtp server) en bevindt zich in een ISO 9001:2008 gecertificeerde infrastructuur in Amsterdam.

CRMrelay is al beschikbaar vanaf 10 Euro per maand.

Outdare denkt al meer dan 10 jaar in web based oplossingen, 100%. Al meer dan 10 jaar experts in relatie databases en open source. Onze expertise in SugarCRM gaat terug tot de begindagen en is uniek in Europa! Ervaar het zelf, praat en werk met onze experts.

Outdare verzorgt SugarCRM implementaties, migraties, maatwerk, trainingen en koppelingen en werkt met het grootste vaste team van SugarCRM specialisten op dit vlak in Nederland.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Bart van Maarseveen, 010 212 52 00

bart.van.maarseveen@outdare.nl





http://www.outdare.nl/crmrelay